spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

O vasluiancă la conducerea interimară a CJAS Bacău

- Advertisement -

APRECIATĂ… Bianca Clementina Topală, economistă în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Vaslui, a fost numită președinte interimar la CJAS Bacău, după ce mandatul fostului director al instituției, Marius Savin, a expirat.

Cel mai probabil, vasluianca va sta în fruntea CJAS Bacău până la organizarea concursului pentru posturile de directori ai Caselor, în data de 16 iunie. Reamintim că la începutul acestei luni, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a organizat concurs pentru toate posturile de directori ai caselor județene de asigurări de sănătate, mai puțin pentru cele din Bacău și Sibiu, urmare a faptului că președinții directori ai acestor două instituții aveau mandatele de conducere încă în derulare. Pe 6 mai, din cei 54 de candidați înscriși la concurs, doar 33 s-au prezentat. Dintre aceștia, 26 au luat notă sub 6 și doar cinci au promovat. “Au existat 60 de candidați care și-au depus dosarul pentru concurs. Dintre aceștia, în urma selecției dosarelor, au fost admiși la proba scrisă pe baza îndeplinirii criteriilor de participare la concurs 54 de candidați care aveau dreptul să se prezinte la proba scrisă. Dintre cei 54 s-au prezentat 33 de candidați. Prin urmare, în acest moment, sunt 20 de case de asigurări de sănătate despre care știm sigur că postul de director general nu se va ocupa în urma acestui concurs. La două case de asigurări de sănătate nu s-au scos posturi în concurs. La alte trei case de asigurări de sănătate nu s-a înscris niciun candidat. La o casă de asigurări de sănătate s-a înscris un candidat, dar care nu a trecut de selecția dosarelor și la alte 14 case de asigurări de sănătate s-a înscris cel puțin un candidat care putea participa la proba scrisă, însă nu s-au prezentat”, scria Adrian Gheorghe, președintele CNAS, în ziua organizării primului concurs. Președintele interimar al CJAS Vaslui a participat la concurs, însă l-a picat după ce a obținut un punctaj de 45,60 la proba scrisă. Acesta va putea participa din nou la concurs, programat la mijlocul lunii iunie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

    • Postul e politic. La Vaslui este deja numit omul, iar la Bacau trebuia asigurata continuitatea…pana se hotarasc politicienii pe cine sa puna.
      Practic, postul nu necesita un management deosebit pentru ca e acoperit foarte bine de proceduri. Un pic trebuie sa fii atent la sefii de departamente sa fie capabili…si atunci poti sa traiesti o vacanta continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.