spot_img
19.4 C
Vaslui
10-oct.-2024
spot_img

Pentru vasluieni, sejurul la mare se transformã în baie la strand

- Advertisement -

SOARE AUTOHTON În plin sezon estival din ce în ce mai multi vasluieni aleg sã se bucure de soare la ei acasã. Motivele pentru care briza mãrii este datã pe aerul autohton sunt evidente, dacã nu trecem cu vederea reducerile salariale din ultima vreme.

Pretul cazãrii decente la malul Mãrii Negre variazã între 100 si 250 de lei pe noapte, iar în conditiile date acestia se orienteazã spre alte posibilitãti care le permit sã se bucure de oportunitãtile verii. Dacã scot din buzunar între 5 si 25 de lei vasluienii pot substitui “la nevoie” marea cu strandul municipal sau cu alte douã piscine: una amenajatã în incinta SilverMall, iar cea de a doua la Motel Livada.

Anul acesta drumul spre mare al vasluienilor s-a scurtat si”plaja” pe care aleg sã se bronzeze pare sã nu fie prea departe de centru orasului. Pentru cei mai multi dintre ei, cea mai bunã solutie este sã îsi tranforme concediul la mare în weekend-uri petrecute la standul municipal. Aici sunt practicate cele mai mici preturi, iar spatiul de agrement este suficient de bine pus la punct. Douã bazine, una pentru adulti si una pentru copii, sezlonguri, terasã, grãtare stau la dispozitia doritorilor care trebuie sã lase la intrarea în zona de agrement 5 lei pentru un adult, 3 lei pentru copii peste sapte ani, iar pentru copii mai mici nu existã costuri de intrare dacã intrã însotiti de un adult. Cei dispusi sã plateascã 10 lei în timpul sãptãmânii sau 20 la sfârsitul ei, se pot bucura de apã si soare la piscina de la Motel Livada. Pe perioada verii majoritatea preferã bazinele în aer liber, asa cã piscina de la SilverMall este într-un usor dezavantaj. Cei de aici mizeazã mai mult pe caracterul sportiv al înotului. Costul intrãrii variazã între 20 si 25 lei, iar doritorii pot gãsi posibilitatea participãrii la cursuri specializate de înot. (Irina Caraiman)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.