spot_img
17.5 C
Vaslui
10-oct.-2024
spot_img

Neamţ: A vrut să fure? A sfîrşit electrocutat

- Advertisement -

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitate să intervină joi, 18 martie, în Gara Roman, pentru degajarea de pe vagonul unui tren de marfă a corpului neînsufleţit al unui tînăr care a fost electrocutat.

„Colegii de la Detaşamentul de Pompieri Roman au fost solicitaţi, printr-un apel la 112 să intervină pentru degajarea unei persoane electrocutate. S-a intervenit cu o autospecială de stingere şi cu ambulanţa TIM SMURD. Din păcate, cînd au ajuns colegii noştri la locul indicat, persoana nu mai prezenta semene vitale. La faţa locului au fost chemaţi să facă cercetări şi poliţiştii romaşcani“, a precizat Irina Popa, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Echipajul de intevenţie de pe maşina TIM SMURD a fost coordonat de medicul Dragoş Barcă, de la Centrul pentru Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman, acesta constatînd că tînărul nu mai prezenta semene vitale şi că nu se mai putea face nimic pentru resuscitarea acestuia.

Poliţiştii au început cercetările pentru a afla circumstanţele în care s-a produs electrocutarea tînărului. Se pare că acesta intenţiona să sustragă ciment. „În baza unei sesizări primite prin serviciul 112, poliţiştii de la Transporturi Feroviare s-au deplasat în Gara Roman unde au identificat corpul unui tînăr de 19 ani. Din primele cercetări a reieşit că tînărul ar fi pătruns în Triajul Gării CFR Roman şi a urcat pe un vagon de marfă, moment în care a fost electrocutat de firul de contact al vagonului. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei. Ancheta este în curs de desfăşurare, urmînd ca poliţiştii să stabilească cu exactitate care a fost intenţia tînărului atunci cînd s-a urcat pe vagon“, a declarat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ….http://monitorulneamt.ro/neamt-a-vrut-sa-fure-a-sfirsit-electrocutat/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.