spot_img
10.5 C
Vaslui
24-oct.-2024
spot_img

ADA-CADABRA (foto)

- Advertisement -

Adailton i-a hipnotizat pe clujeni

MAGICIAN Martins Adailton a demonstrat încã o datã, dacã mai era nevoie, cã nu degeaba a fost cãpitanul reprezentativei de tineret a Braziliei si cã perioada petrecutã în Serie A nu a fost o întâmplare. Cu sigurantã cel mai titrat fotbalist din Liga I a marcat asearã un gol superb, a driblat cu o lejeritate remarcabilã, si-a pus în dese rânduri colegii în situatii favorabile si a alergat la capacitate maximã pânã în minutul 90. Antrenorul sãu spune cã perioada bunã pe care o traverseazã nu este întâmplãtoare, ci este un rezultat al muncii si a seriozitãtii cu care brazilianul se pregãteste zi de zi.

Fãrã Wesley pe teren, Vasluiul a învins din nou si rãmâne în cursa pentru titlu alãturi de Otelul Galati si Poli Timisoara. Cel mai bun fotbalist de pe teren a fost cu sigurantã brazilianul Adailton, cel care a risipit emotiile suporterilor de pe “Municipal” cu o bijuterie de gol. Dupã ce etapa trecutã Adailton s-a aflat în spatele ambelor goluri înscrise de Wesley, asearã fostul cãpitan al nationalei de tineret a Braziliei a avut din nou o evolutie remarcabilã. În ciuda vârstei de 34 de ani, fotbalistul a alergat pe toatã durata partidei, a driblat cu lejeritate, a dat pase perfecte cãtre coechipieri, a coborât pentru a-si lua baloane si chiar a fãcut recuperi stopând câteva atacuri adverse.

“Este un exemplu pentru toti jucãtorii”

La finalul partidei Viorel Hizo nu a ratat ocazia de a-l felicita pe Adailton pentru reusita sa. Antrenorul “galben-verzilor” s-a declarat încântat de perioada pe care fotbalistul o traverseazã si a spus cã forma bunã nu este o întâmplare, ci un rezultat al seriozitãtii si a muncii pe care brazilianul o depune zi de zi. “L-am înlocuit pe Adailton fiindcã vroiam sã iasã în aplauzele publicului si sã simtã si el acest suport moral extraordinar al suporterilor. A initiat, a dezvoltat si a finalizat cu un calm extraordinar. La Târgu-Mures a fost în spatele ambelor goluri, el punându-l pe Wesley în douã rânduri în postura de a rãmâne singur cu portarul. Este un jucãtor remarcabil, cu sigurantã cel mai titrat fotbalist din România. Este un exemplu pentru toti jucãtorii din toate punctele de vedere. Se pregãteste exemplar si chiar la anii lui, pleacã ultimul din sala de fortã sau de pe terenul de antrenament. “

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

28 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.