spot_img
12.1 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Ponta: Chelaru e propunerea pentru vicepreşedinte al Senatului, în locul lui Voiculescu

- Advertisement -

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că vicepreşedintele partidului, Ioan Chelaru, va fi susţinut la nivelul grupurilor parlamentare spre a fi propus ca vicepreşedinte al Senatului, în locul lui Dan Voiculescu

Ponta a fost întrebat dacă a fost discutată în şedinţa BPN vreo propunere pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului, ocupată până în ultima sesiune de conservatorul Dan Voiculescu. El a replicat menţionând numele lui Ioan Chelaru.

Presa a scris că Dan Voiculescu va fi susţinut de PNL pentru postul de vicepreşedinte al Senatului. Pentru ca acest post să-i revină lui Voculescu, Teodor Meleşcanu va renunţa la vicepreşedinţia Senatului şi va ocupa doar funcţia de preşedinte al Comisiei de Apărare.

Ponta a mai anunţat că a obţinut votul unanim al conducerii partidului pentru a demara redactarea protocolului scris de colaborare cu PNL şi PC ce urmează a fi supus aprobării în Comitetul Executiv şi Consiliul Naţional.

Liderul PSD a precizat că redactarea protocolului ar urma să se finalizeze înainte de 4 februarie, când va avea loc şedinţa CEx.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.