spot_img
13.1 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Fost primar din Curtea de Argeş, audiat la DNA în cazul şefului CJ Argeş

- Advertisement -

Fostul primar al municipiului Curtea de Argeş Gheorghe Nicuţ s-a prezentat luni la Serviciul teritorial Piteşti al DNA pentru a fi audiat în dosarul şefului Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, arestat pentru dare de mită şi trafic de influenţă.

La intrarea în sediul DNA Piteşti, fostul primar al municipiului Curtea de Argeş Gheorghe Nicuţ a declarat că are încredere în justiţie şi că nu se teme de anchetă.

„Am fost citat telefonic să mă prezint astăzi (n.r. – luni), la ora 10.00, la DNA şi nu cunosc calitatea mea din dosar. Am mai fost chemat acum aproximativ doi ani pentru a da lămuriri în acest caz. Eu nu am comis nicio ilegalitate. A fost un parteneriat cu CJ Argeş pe care eu, împuternicit de Consiliul local Curtea de Argeş, l-am semnat. Am încredere în justiţie”, a declarat Gheorghe Nicuţ.

El s-a prezentat însoţit de fiica sa, care este avocat în Bucureşti.

La DNA Piteşti s-au mai prezentat, luni, câţiva angajaţi ai Consiliului Judeţean Argeş, între care şi directorul juridic al instituţiei cu documente despre cheltuirea fondurilor europene.

Tot luni sunt aşteptaţi să sosească primarul municipiului Câmpulung Muscel, Călin Andrei (PNL), şi primarul comunei argeşene Budeasa, Ion Ştefan (PSD), precum şi omul de afaceri Gheorghe Badea, patronul firmei „Zeus”.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş Constantin Nicolescu a fost arestat, joi seară, pentru dare de mită şi trafic de influenţă, iar după pronunţarea deciziei acestuia i s-a făcut rău, în prezent fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitală.

realitatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.