spot_img
13.3 C
Vaslui
22-sept.-2024
spot_img

Clanurile de tiganii din Murgeni si Bârlad s-au încãierat de la o femeie! (foto, video)

- Advertisement -

TIGANIADA – EPISODUL DOI …Conflictul dintre clanurile de romi din Murgeni si cei din Bârlad a continuat si în cursul zilei de ieri. Clanul lui Sandu, compus din zece persoane, a venit de la Murgeni cu trei masini în cãutarea revansei. S-au adunat în fata sediului Politiei Bârlad si au fãcut un scandal monstru. Acestia au sustinut cã au fost amenintati cu moartea de clanul lui Ionut Halungescu. Cu o zi înainte oamenii lui Ionut Halungesti au intrat în spital din Bârlad si au încercat sã îl omoare pe Sandu Grigore. Toatã aceastã poveste a plecat de la o femeie. Ieri, politistilor bârlãdeni au confiscat un adevãrat arsenal de arme albe (bâte, tevi si cutite), gãsite în masinile tiganilor din Murgeni. Pentru scandalul fãcut, ieri politistii au mai întocmit un dosar penal.

Scandalurile tigãnesti iscate de marti, 2 iunie, când în spitalul din Bârlad doi romi din Bârlad, de la ghetoul de cãsute, au intrat peste un bolnav de etnie romã din Murgeni, au scos cutitul si au dat cu spray lacrimogen în salon, au continuat si ieri, parcã mai halucinant decât marti. Episodul de ieri a fost mai mult unul comic, dar destul de zgomotos, pentru cã trei masini cu romi din Mugeni, în frunte cu “capul” familiei de romi Sandu, au descins la poarta spitalului în jurul orelor 11.00. Au coborât tipând si urlând cã ruda lor, Sandu Grigore, internat la Chirurgie, fiind operat de apendicitã, a fost omorât de clanul tigãnesc Halungescu din Bârlad. N-au fost primiti în spital ca sã “verifice” dacã ruda era moartã sau nu si au început sã înconjoare spitalul cãutând pe “fãptasii” de ieri, care au atacat cu cutitul si cu spray lacrimogen în salonul unde era internat Sandu Grigore. A fost chematã imediat Politia si Jandarmeria, iar tigãncile au tãbãrât pe politisti spunând cã au primit un telefon de dimineatã cã ruda lor a fost omorâtã. Povestea lor nu s-a verificat, politistii gãsindu-l pe pacient viu si nevãtãmat. Din cauza sesizãrilor, echipajele de jandarmi si politisti criminalisti au actionat din nou în spital si au urcat în dubã douã persoane. Tot ieri criminalistii au ridicat de la spital o sticlã de plastic a cãrui continut a fost vãrsat pe holul sectiei Chirurgie, în cursul zilei de marti, când au fost evacuati toti pacientii. Este vorba despre un pet din plastic de un litru si jumãtate în care se afla un lichid gãlbui care, în momentul în care era agitat, fãcea o spumã albã. Mirosul lichidului era foarte întepãtor si avea efectul de iritare a cãilor respiratorii si umflare a buzelor, dupã cum au sustinut cadrele medicale din spital.

Politia, luatã cu asalt de clanul tigãnesc din Murgeni

La Politia Bârlad lucrurile au luat o întorsãturã si mai hazlie. Când au ajuns cu masinile acolo, tigãncile (mama si surorile lui Sandu Grigore) au început sã tipe, în stilul clasic si au sos din masini câteva bâte. Vãzând scandalul din fata politiei, lucrãtorii institutiei au coborât împreunã cu jandarmii si i-au luat pe tigani la sediu, pentru interogatoriu. Mai întâi însã au controlat masinile si au scos de acolo câteva bâte, câteva tevi, dar si câteva cutite. Le-au confiscat imediat. Întrebati de ce au atâta “arsenal” la ei, tiganii au început toti odatã sã strige cã clanul lui Halungescu Ionut, din Bârlad, amenintã cã îi omoarã. Au fost toti audiati (zece persoane) si apoi au plecat spre Murgeni, în alaiul cunoscut. “În jurul orelor 12.00, o femeie din Murgeni care se afla la Policlinica Bârlad (Ambulatoriu de Specialitate – n.r.) a sunat la 112 si a sesizat cã are o temere cã ar putea fi agresatã. Politistii au ajuns la fata locului, au discutat cu femeia si au constatat cã nu a fost victima niciunei infractiuni. La scurt timp, în jurul orelor 12.30, au ajuns mai multe persoane din Murgeni, cu trei autovehicule, la Politia Bârlad, motivând cã un membru al familiei lor ar putea fi agresat, temere care nu a fost justificatã, deoarece la spitalul din Bârlad nu s-a produs nici un incident. La controlul efectuat în masinile lor, au fost descoperite si ridicate de politisti mai multe bâte. În cauzã a fost întocmit un dosar penal în care politistii bârlãdeni efectueazã cercetãri sub aspectul comiterii infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice”, a precizat comisarul Mihaela Straub, purãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cherchez la femme!

Tot clanul tigãnesc Sandu din Murgeni prezent ieri la Bârlad, cu scandalul de rigoare, motiveazã cã între ei si clanul lui Ionut Halungescu din Bârlad, este rãzboi total. “Totul a pornit de la acest Halungescu Ionut. El era soferul fetei mele, în Franta. Fata mea are un bãiat care este în puscãrie acolo în Franta si soferul ãsta, Halungescu, mergând cu nora ei la puscãrie s-au îndrãgostit unul de altul. Soferul a luat-o de nevastã si a plecat cu toti cei trei copii ai nepotului meu. Bãiatul meu, care este si el în Franta, i-a spus lui Halungescu sã-i dea copiii vãrului, cã plânge dupã ei. De aici a început cearta, cã nu-i dã pe copii. Halungescu vine peste noi în Murgeni, ne asteaptã la Bârlad când venim, la IRB si nu lasã pe nimeni dintre noi sã intre în oras, ne amenintã cã ne omoarã. Ieri a pus pe Facebook un film prin care ameninta cã ne omoarã pe toti si cã începe cu bãiatul meu care este în spital. De dimineatã am primit un telefon fals cã bãiatul meu e mort în spital. Am venit fuga cu toatã familia mea sã vedem ce s-a întâmplat”, a motivat circul tigãnesc de ieri din fata spitalului si a Politiei din Bârlad, seful clanului Sandu. Vã reamintim cã marti, tot pe la 12.00, în timp ce mai multe rude ale lui Grigore Sandu, internat la spitalul din Bârlad, în salonul 21 la sectia Chirurgie – Sector Septic, la etajul II, peste ei a intrat Ionut Halungescu, de 22 de ani, care a scos un cutit si a vrut sã-l omoare pe Grigore Sandu. În apãrarea lui a sãrit un vãr, de 41 de ani, care a pus mâna pe lama cutitului si a fost tãiat. Un alt membru al clanului Halungescu a scos în spray lacrimogen si a pulverizat prin salon, iar în haosul creat si printre tipetele tiganilor, s-a instalat panica printre bolnavi si cadrele medicale. Totul s-a finalizat la Politia Bârlad, care a demarat cercetãrile, fiind audiate ieri peste zece persoane, inclusiv Ionut Halungescu, privind comiterea infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice precum si loviri si alte violente. Bolnavii de la etajul II al spitalului au fost evacuati timp de trei ore, la etajul superior, iar saloanele de la sectia Chirurgie – Sector Septic au fost aerisite si dezinfectate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.