spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Presa britanicã: 120.000 de români si bulgari s-au mutat deja în Marea Britanie

- Advertisement -

Tabloidul britanic Daily Mail publicã încã un articol alarmant despre migratia românilor în Marea Britanie.

Potrivit publicatiei, aproape 120.000 de români si bulgari s-au mutat deja în Marea Britanie, începând din 2011, data aderãrii celor douã state la Uniunea Europeanã. Daily Mail citeazã cifre prezentate luni care trag un nou semnal de alarmã în privinta unui posibil exod dinspre cele douã tãri la începutul anului viitor, odatã cu ridicarea restrictiilor pe piata muncii.

Datele oficiale sugereazã cã 119.101 români si bulgari se numãrã printre cei un milion de cetãteni din Europa de Est care trãiesc în prezent în Marea Britanie. În unele pãrti, imigrantii reprezintã 10% din populatie.

Premierul britanic David Cameron este hotãrât sã punã punct reputatiei Regatului Unit de “tara accesibilã” si încearcã sã limiteze drepturile imigrantilor. Planul sãu prevede, printre altele, limitarea accesului la ajutoare sociale si amendarea celor care angajeazã sau chiar cazeazã imigranti ilegali.

“Ca sã fie clar, atunci când este vorba despre imigrantii ilegali, vom strânge covorul rosu si le vom arãta usa”, a declarat Cameron.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.