PREPARATE MOLDOVENESTI…Vascar a lansat o nouã gamã completã de mezeluri sub marca „Moldova în bucate”, eveniment ce a avut loc în cadrul târgului anual INDAGRA – CARNEXPO, desfãsurat la Romexpo, pe 29 octombrie 2015. Compania care a fost înfiintatã în 1984 la Vaslui propune cumpãrãtorilor specialitãti tãrãnesti, de la muschi file la sunculitã, produse crud-uscate, salamuri, cârnati, crenvursti, parizer, tobã si semipreparate. Printre invitatii speciali care au vizitat standul Vascar din cadrul Indagra a fost si cunoscutul Chef Horia Vîrlan, care a rãmas impresionat de produsele prezentate.
Preparatele „Moldova în bucate” au la bazã retete traditionale moldovenesti si condimente naturale. Gustul specific românesc are la bazã, potrivit reprezentantilor companiei, urmãtorii factori: ingrediente de calitate (peste 80% carne), afumare cu rumegus din lemn de fag, fãrã aditivi, fãrã injectare sau malaxare. „Indiferent din ce parte a tãrii esti, „Moldova în bucate” te invitã la o masã moldoveneascã, care o sã-ti aminteascã de cele mai frumoase experiente culinare pe care le-ai trãit alãturi de oameni frumosi, în momente importante, în locuri speciale”, a declarat Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar. „Aceastã lansare face parte din strategia noastrã de dezvoltare pe termen mediu, ce presupune lansarea constantã de noi produse, cresterea numãrului de canale de distributie si investitii strategice în infrastructurã. Numai în acest an am investit peste 500.000 de euro în noi linii de ambalare si în extinderea flotei auto. Pânã la finalul anului 2017, ne propunem dublarea cifrei de afaceri înregistratã în 2015”, a,mai adãugat Vlad Ciuburciu. Noua gamã propune specialitãti tãrãmesti (muschi file, ceafã de porc, sunculitã, pastramã), produse crud-uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam bãnãtean, salam bavarez, salam unguresc – cârnati, muschi file), salamuri, cârnati, crenvursti, parizer, tobã, semipreparate (mici).
Vascar, 30 de ani de experientã
Compania a fost înfiintatã în 1984 la Vaslui. Cu peste 30 de ani de experientã si o cifrã de afaceri de aproape 60 de milioane de RON în 2014, Vascar este unul dintre principalii producãtori de preparate din carne din România. Vascar proceseazã si comercializeazã preparate din carne, pateuri, conserve din carne si mâncãruri la cutie sub mãrcile Vascar si „Moldova în bucate”. Pentru Vascar lucreazã mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabricã de procesare si 20 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar si „Moldova în bucate” sunt distribuite la nivel national, în hypermarket-uri.