Vulpita si Viorel, adulati si huliti deopotrivã!

FAC JUDETUL DE RÂS, DAR RIDICÃ AUDIENTA!

CONTROVERSÃ… În timp ce românii din alte judete au prins drag de Vulpita-Veronica si de Viorel, ridicând audienta emisiunii „Acces Direct” la cote nesperate, vasluienii, unii dintre ei, nu mai contenesc sã-i înjure, pe toate retelele de socializare. Contrastul opiniilor vine din aceea cã, iatã, conjudetenii familiei Stegaru invocã faptul cã cei doi „fac judetul de râs”, iar demnitatea brusc trezitã în fiecare vasluian, nu i-ar lãsa pe cei de acasã sã se amuze de aventura televizatã a cuplului din Blãgesti. Evident cã lucrurile au un puternic accent local si nu doar la nivelul „dulcelui grai moldovenesc, mai intervin si cei din satul de origine, ba cu foarfecul, ba cu telefonul, se mai agitã spiritele dar, pânã la urmã, telenovela are meritul de a fi una…cât se poate de realã! Kanal D cum a fãcut, de exemplu, un serial numit „Moldovenii”, în care cei din aceastã regiune sunt fãcuti chiar de râsul lumii, inventându-se istorii jalnice pe seama lor! Mãcar cei doi vasluieni, Vulpita si Viorel, s-au pus pe fãcut un reality-show la Antena 1, vorbind sincer despre viata lor realã, fãrã niciun fel de scenarii. Poate de aceea, toatã tãrãsenia de la „Acces Direct” le-a picat cu tronc românilor. Vulpita-Veronica, iubãreatã cum e, s-a „spovedit” în fata tãrii, iar Viorel a iertat-o de toate pãcatele, deloc putine. Acum danseazã, sunt dusi de colo-colo, pe la stilisti, pe la locuri de muncã, ba au trecut si pragul Parlamentului… Lumea se uitã la cei doi vasluieni, care îsi trãiesc astfel sub ochii întregii tãri, aventura vietii lor. E, pânã la urmã, cel mai real… reality-show din istoria televizunii.

Dacã cei mai multi dintre vasluieni, în special cei cu simtul umorului bine dezvoltat, se uitã la peripetiile TV ale Vulpitei-Veronica si ale lui Viorel Stegaru, cu degajare si haz, ba chiar si cu putinã empatie pentru cele douã personaje, altii nu mai vor deloc sã-i vadã la televizor. Pânã si prezentatoarea emisiunii a fost nevoitã sã facã niste precizãri în acest sens, arãtând exact motivul pentru care vasluienii rãmân la „Acces Direct” de aproape o lunã de zile. „Oameni buni, înjurãturile curg, sunt multi cei care îi fac puturosi, care spun cã de ce îi tinem aici, cã nu sunt niste exemple si nu au ce cãuta la TV, dar , cu toate acestea, toatã lumea nu-si mai ia ochii de la ei. De la 5,00 la 7,00, toti cei care îi fac în toate felurile, atât pe ei, cât si pe noi, vin în fata televizorului si nu pleacã nicio clipã, doar ca sã îi vadã pe Vulpita si Viorel. Ei de asta rãmân, asta e realitate. Aventurile lor stârnesc interesul, viata lor, cu bune si rele, este o adevãratã telenovelã. Nici noi nu ne-am asteptat cã lucrurile vor evolua asa, dar acesta este adevãrul”, a spus prezentatoarea.

Vasluienii din Blãgesti, controversa momentului în televiziune!

Si adevãrul este cã cifrele de audientã pe care emisiunea la înregistreazã, de când a apãrut pe post Vulpita cu a sa consoartã, sunt de-a dreptul impresionante. Ce le place românilor la cei doi? Greu de spus… Poate autenticitatea lor. Au venit de acasã cu propria lor viatã, asa cum era ea în posomorâtul Blãgesti, cu accentul lor savuros, cu situatii întortocheate (e adevãrat, unele greu de închipuit!) si iatã cã oamenii au empatizat cu ei. Ce sã le ceri, dacã au doar câte 8 clase si trãiau din ajutor social, pânã sã dea televiziunea peste ei?! Prin povestea lor, spun multi, se vede o fatã adevãratã a României. „Bine mãcar cã nu au furat (decât Vulpita, câteva inimi!), nu dau în cap (bine, se mai aleargã cu foarfecele!), nu vorbesc urât (moldoveneste e cel mai dulce grai!). Stau si ei acolo si înveselesc poporul. Ba, dacã sunt ascultati cu atentie, au si niste principii. Vulpita, de exemplu, a spus clar cã ea are bãrbat luat cu acte si sã nu se bage nimeni în casa ei, cã le ia de pãr. Si-a cerut iertare sotului pentru fiecare iubit cu care l-a înselat? Si-a cerut. A fost cinstitã, nu ca altele… Viorel a iertat-o si acum urmeazã… stabilirea paternitãtii. Eu vreau continuarea serialului, cã mor, dacã Marian din Igesti e tatãl copilului. Vasluienii de la „Acces” joacã în serialul meu preferat!”, a spus, amuzat, vloggerul Vlad, stârnind zeci de reactii favorabile la postarea sa.