Violatã de propriul tatã în copilãrie, ucisã cu premeditare de tatãl copiilor ei!

DESTIN TRAGIC

CRIMÃ CU PREMEDITARE….Criminalul si-a amanetat telefonul, a mers apoi la magazinul din sat de unde a cumpãrat un cutit, alcool si tigãri apoi a mers si fãrã un cuvânt si-a ucis fosta iubitã.

INCREDIBIL Simona Bãlan, de 21 de ani, mamã a patru copii cu vârste între un an si jumãtate si sase ani, a fost ucisã cu douã lovituri de cutit de fostul concubin, Andrei Negrut, de 28 de ani, tatãl copiilor. Acesta, pãrãsit de Simona Balan de peste un an, din cauza violentei familiale, s-a dus peste fosta concubinã, care era acasã la mama ei, în Untesti, cu unul dintre copii. Fãrã a scoate un cuvânt, Andrei Negrut i-a înfipt cutitul de douã ori în gât Simonei, care s-a prãbusit într-o baltã de sânge în fata copilului si a familiei. Ambulanta sositã la fata locului a constatat doar decesul femeii, iar politia l-a retinut pentru 24 de ore, cazul fiind preluat de procurorii criminalisti, de la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui. Astãzi, criminalul Andrei Negrut va fi prezentat în fata judecãtorilor de drepturi si libertãti cu propunerea de arestare preventivã pentru infractiunea de omor cu premeditare, faptã pedepsitã cu pânã la 25 de ani închisoare. Femeia ucisã cu sânge rece este fata incestuosului din Bãcani, Ionel Bãlan, care si-a violat ani la rând propriile fiice. Cosmarul a început pentru Simona prin 2009, (atunci în vârstã de 13 ani)când a fost abuzatã sexual pentru prima oarã de cãtre tatãl biologic. Ani la rând aceasta a îndurat chinuri groaznice, fiind supusã la tot felul de perversiuni. Potrivit vecinilor, într-o zi nu a mai rãbdat si a fugit de acasã la un bãiat din satul Untesti, adicã fix în bratele celui care avea sã devinã ucigasul ei, Andrei Negrut.

Simona Balan a trãit în concubinaj cu Andrei Negrut pânã acum mai bine de un an, la Ulea, comuna Bogdãnesti. Cei doi aveau patru copii, cu vârste între 1 an si trei luni si sase ani. Tânãra a plecat de-acasã pentru cã bãrbatul o bãtea sistematic, pe fondul consumului de alcool si a crizelor de gelozie. Pe fondul scenelor pline de violentã Simona si-a luat copilul cel mic si a plecat în satul Untesti, la mama sa, care trãieste si ea în concubinaj cu un bãrbat. Ceilalti trei copii, o fatã si doi bãieti, cu vârste între 4,5 si 6 ani, au rãmas la pãrintii concubinului, Andrei Negrut. De un an de zile, Simona avea o legãturã cu un alt bãrbat, iar Andrei Negrut, pe fondul geloziei, o ameninta permanent cã o va ucide, mai precis „Îi voi lua gâtul”, spunea el mereu. Chiar a si încercat acum câteva luni, atacând-o cu un cutit, dar a scãpat cu câteva întepãturi. Familia tinerei acuzã cã atunci politia n-a luat nicio mãsurã cu Andrei Negrut, astfel cã pe 27 martie seara, el si-a dus la îndeplinire amenintarea: i-a luat gâtul!

Film de groazã: ucisã în fata copilului si a mamei!

Pe 27 martie, Simona Bãlan a mers la Primãria din Bogdãnesti pentru a solicita functionarilor informatii, aceasta intentiona sã dea copilul cel mic, care era cu ea, în plasament, pentru cã voia sã plece în Germania, la muncã. Dupã ce s-a interesat si a plecat, functionarele de la primãrie l-au sunat pe Andrei Negrut, tatãl micutului pentru a-l chema sã-si dea acordul ca sã fie dat copilul în plasament familial. Auzind cã fosta concubinã vrea sã dea copilul la stat, Andrei Negrut s-a înfuriat si a decis sã o omoare. A mers la un magazin din satul Ulea, a cumpãrat un cutit, o sticlã mare de bere si tigãri si a plecat la Untesti la concubina sa. Spre searã a ajuns la casa mamei femeii, a intrat în curte si s-a uitat pe geam. A vãzut cã Simona era cu mama ei si cu încã doi cumnati, plus un alt copil de 11 ani. A asteptat sã plece cumnatii si copilul care era cu ei, apoi a bãtut la usã, fiind poftit în casã. Andrei Negrut a mers direct la concubina sa. Fãrã a-i adresa niciun cuvânt, i-a înfipt cutitul de douã ori în gât. Femeia a cãzut într-o baltã de sânge. Apoi a plecat la o crâsmã în sat la Untesti unde i-a anuntat pe cei din bar cã a omorât-o pe Simona Bãlan si a pus cutitul pe masã. Cum era si beat, nimeni nu l-a crezut si oamenii au aruncat cutitul afarã. Andrei Negrut a iesit si a luat cutitul, plecând spre Ulea, la casa lui. Pe drum a fost ajuns de politisti, care deja erau anuntati de cadrele de pe ambulantã, cã femeia pentru care au venit, n-a putut fi resuscitatã, fiind declarat decesul. Politistii l-au ridicat pe Andrei Negrut si l-au încãtusat, prezentându-l la audieri, la procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui. „La Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui s-a constituit dosar penal în care se efectueazã cercetãri fatã de inculpatul N.A.I. din sat Ulea, com. Bogdãnesti, jud. Vaslui, pentru sãvârsirea infractiunii de omor calificat. În cauzã urmeazã a se solicita judecãtorului de drepturi si libertãti din cadrul Tribunalului Vaslui arestarea preventivã a inculpatului N.A.I., care a fost retinut în data de 28.03.2018. Din probatoriul administrat în cauzã pânã în acest moment rezultã cã, în mod premeditat, inculpatul a pãtruns în locuinta fostei sale concubine si i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cutit în zona gâtului, provocându-i leziuni care au condus cãtre deces. Cercetãrile continuã în cauzã pentru lãmurirea tuturor împrejurãrilor de fapt si pentru stabilirea rãspunderii judiciare.”, a precizat procurorul Sorin Armeanu, prim procurorul Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui.

Copilul cel mic luat de Protectia Copilului

Reprezentantii Protectiei Copilului de la Bârlad au fost în satul Untesti ieri, si au luat la CPRU-CANE Bârlad pe cel mic, de un an si trei luni, urmând ca acesta sã ajungã în plasament familial. Ceilalti trei copii, de 4,5 si 6 ani, sunt deocamdatã lãsati în familia lãrgitã, la bunicii paterni, urmând a fi monitorizati pentru a vedea dacã se impune si institutionalizarea lor.

Drama Simonei : a fost violatã de tatãl ei, în copilãrie

Simona Bãlan, tânãra ucisã cu sânge rece de Andrei Negrut, concubinul pãrãsit este fata incestuosului din Bãcani, Ionel Bãlan, care si-a violat ani la rând propriile fiice. Cosmarul a început pentru Simona prin 2009, (atunci în vârstã de 13 ani) când a fost abuzatã sexual pentru prima oarã de cãtre tatãl biologic. Ani la rând aceasta a îndurat chinuri groaznice, fiind supusã la tot felul de perversiuni. Potrivit vecinilor, într-o zi nu a mai rãbdat si a fugit de acasã la un bãiat din satul Untesti, adicã fix în bratele celui care avea sã devinã ucigasul ei, Andrei Negrut.

Ionel Bãlan si-a îndreptat atentia atunci spre cea mai micã dintre fetele sale, care abia împlinise vârsta de 12 ani. Prin acelasi calvar a trecut si ea luni de zile, fãrã ca cineva sã bãnuiascã ce se întâmplã în casa acestora.Totul pânã când bãrbatul s-a dat si la fiica mijlocie. A fost singura care l-a înfruntat si a mers sã povesteascã cadrelor didactice la scoalã, prin ce cosmar trecea acasã. Pentru faptele sale, incestuosul a fost condamnat în 2013 la ani 20 de ani de închisoare. „A venit Satana la mine! Am fãcut-o, dar nu am omorât pe nimeni”, sunt declaratiile acestuia de dupã gratii.