Veronica – „Vulpita”, dansuri pe manele si test de sarcinã, în direct la TV! | VIDEO

SOC... Veronica a aflat în direct cã este gravidã si a izbucnit în lacrimi.

CONTINUARE …Vulpita-Veronica vrea sã se facã asistentã TV la „Acces Direct”, emisiunea care o gãzduieste deja, si pe ea, dar si pe sotul înselat, de aproape o sãptãmânã! În episodul de asearã, Politia Bârlad, acuzatã pe nedrept cã musamalizeazã cazuri penale, a pãrut datã uitãrii, iar emisiunea s-a concentrat pe viata „Vulpitei”. Un filmulet furnizat de unul dintre cei cu care sotul Viorel era trãdat adesea, a dezvãluit o altã fatã a Veronicãi. Aceasta s-a filmat dansând de mama focului pe manele, în timp ce îsi arãta nurii, prin gesture erotice. Ceea ce i-a stricat însã toatã buna-dispozitia vasluiencei neastâmpãrate a fost…un test de sarcinã. Veronica a aflat cã este gravidã. „Problema este cu cine?”, s-a arãtat nedumeritã moderatoarea. Inevitabil, o doamnã psiholog a venit pentru a explica… stiitific zburdãlniciile Veronicãi din Blãgesti. Spre uimirea vasluienilor, moderatoarea a anuntat cã filmul cu Veronica si rãpirea închipuitã va continua pe micile ecrane si mâine searã.

Politia Bârlad poate sã stea linistitã, cãci, dupã încã un episod TV cu familia Stegaru din Blãgesti, toatã lumea s-a lãmurit. Nici pomenealã de vreun abuz al oamenilor legii, ci totul este despre nelinistita Veronica, cea care, în Blãgestii de Vaslui a fãcut prãpãd printre bãieti. Cum totul a iesit la ivealã la „Acces Direct”, producãtorii emisiunii au decis sã dezbatã subiectul pe toate pãrtile, asa cum se întâmpla pe vremuri, la celebrul OTV. Asearã, Veronica si Viorel au revenit în emisiune, unde li s-a acordat un spatiu mai amplu. Ea a venit mai veselã, mai vorbãreatã si mai gãtitã. De la un fost iubit, producãtorii au obtinut un filmulet, în care deja faimoasa Veronica dansa pe manele si pãrea încurcatã în coregrafie de tricoul pe care, din când în când, dãdea sã-l dezbrace. Dacã pe ea imaginile în cauzã o fãceau sã chicoteascã, pe socrii sãi, aflati în direct, vederea nurorii în asa ipostazã i-a întristat, mai ales cã bietii oameni îsi dãdeau seama abia acum ce fãcea nora lor în camerã, în timp ce ei munceau pe afarã sau stãteau cu fetita.

„Atâtea minciuni despre oameni, despre Politia din Bârlad, nu se plãtesc?”

Toatã buna-dispozitie a „Vulpitei” a fost însã stricatã nu de hotãrârea lui Viorel de a divorta sau de bãietii care intrau în direct sã îsi revendice „prietenia” cu ea. Un test de sarcinã pozitiv a fost intrigant. Veronica a aflat cã e gravidã, mai ales cã, în avalansa de legãturi avute în ultima vreme, nici ea nu mai stia cine ar putea fi tatãl. S-a pus pe plâns, însã nu pentru mult timp, cãci moderatoarea a informat-o cã, pe telefonul emisiunii, curg cererile de la diversi admiratori, iar unul, mai pãtimas, a venit pentru ea chiar în poarta televiziunii cu bicicleta, de la Ploiesti. O doamnã psiholog nu putea lipsi de la emisiune. Aceasta a explicat…stiintific de ce Veronica n-are astâmpãr. „Dar o doamnã psihiatru n-ati gãsit? Cã Veronica de asta are nevoie”, a fost unul din comentariile de pe Facebook-ul emisiunii. „Dar am o întrebare: pentru cã a acuzat de infractiuni atâtia bãieti si Politia, nu are de gând sã rãspundã penal domnisoara Veronica? Atâtea minciuni despre oameni, despre Politia din Bârlad, nu se plãtesc? Cã dacã e asa, ne apucãm toti sã inducem în eroare Politia. Rãspunderea penalã e necesarã în acest caz si sã vedeti cum se linisteste”, a spus Mãdãlina, din Vaslui, care a sustinut cã este rudã cu unul dintre bãietii acuzati de viol si rãpire de cãtre Veronica Stegaru.