Vasluiul fierbe, se joacã derby-ul orasului

FC Vaslui 2002 – Atletico Vaslui, duminicã, ora 11, terenul de antrenament

MECI ÎNCINS…Dupã ce etapa trecutã au debutat cu dreptul în campionatul judetean, Atletico spulberând-o pe Rebricea cu scorul de 7-1, iar FC Vaslui 2002 scotând un egal pe terenul vicecampioanei Smart Negresti, scor 2-2, cele douã reprezentate ale orasului Vaslui în competitie se vor afla mâine fatã în fatã în, probabil, cel mai încins meci al etapei a doua.

Atmosfera de derby dintre cele douã formatii s-a fãcut simtitã încã de sãptãmâna trecutã, când între cele douã tabere s-a iscat un scandal mai mult verbal la meciul din Supercupã, dintre Vitis Suletea si FC Gârceni. Antrenorul grupãrii „galben-verde”, Sorin Tãtaru sperã ca încrâncenarea de dinaintea partidei sã nascã un spectacol fotbalistic pe teren, unul de care sã se bucure toti cei care vor fi prezenti la meci. „Întâlnim un adversar puternic, cu jucãtori foarte buni. Atletico este fãrã discutii una dintre pretendentele la promovare, însã nici noi nu ne vom lãsa mai prejos. Formãm un grup tânãr, de perspectivã si suntem încrezãtori cã putem obtine un rezultat pozitiv. Asteptãm suporterii la meci pentru a ne încuraja deoarece ei sunt cei care fac deliciul în tribune. Proiectul este al lor si este firesc sã vinã în numãr cât mai mare la meci. Urez succes ambelor echipe si cei mai buni sã câstige !” a declarat Sorin Tãtaru antrenorul echipei FC Vaslui 2002. În tabãra lui Atletico, antrenorul-jucãtor Gabi Crãciun nu concepe un alt rezultat în afarã de victorie. ” Este normal sã ne gândim doar la cele trei puncte pentru cã si cei care sprijinã financiar aceastã echipã au pretentii ridicate.” a declarat Gabi. Mijlocasul a fãcut un apel si la vasluieni sã vinã în numãr cât mai mare la stadion. ” Sperãm sã avem cât mai multi spectatori la stadion pentru cã fotbalul fãrã ei nu are sens. Suporterii sã-si sprijine cu fair-play echipa si sã continue sã-i fie alãturi si dupã meci, indiferent de rezultat, pentru cã promovarea nu se joacã doar în 90 de minute. ” a mai afirmat antrenorul-jucãtor al lui Atletico, Gabriel Crãciun.

Suporterii anuntã spectacol

Asa cum îi stã bine unui derby, meciul de mâine dintre FC Vaslui 2002 si Atletico Vaslui se anuntã unul extrem de disputat si în tribune. Pentru prima datã de la înfiintare, echipa antrenatã de Gabi Crãciun va avea parte de sustinere în tribune, galeria ei urmând a fi formatã din prietenii si rudele fotbalistilor. De partea cealaltã, suporterii de la Peluza Nord si-au anuntat deja prezenta într-un numãr foarte mare, asa cum a fost si la meciul de la Negresti.