Un nou caz „Alexandra” la Câmpulung. O fetiţă de 13 ani a fost racolată pe modelul Loverboy, drogată şi obligată să se prostitueze

Un nou caz „Alexandra”, la Câmpulung. O fetiță de 13 ani a fost racolată pe modelul Loverboy, drogată și obligată să se prostitueze. Tatăl își strigă disperarea după ce fata lui a fost găsită înconștientă în portbagajul proxeneților, iar poliția nu a făcut nimic în acest caz, deși cel care a racolat-o a recunoscut tot în fața autorităților.

„Fiica noastră, elevă în clasa a șaptea, ne-a povestit că are un prieten. Prietenul respectiv, acest loverboy, nu pot să spun, foarte respectuos, ”Să trăiți!”, ”Lăsați că vă sun eu când iese fata de la școală.” , ”Eu o duc, eu o aduc.”, foarte respectuos, deci nu… adică te înșela pe față. Îți crea o încredere care ulterior s-a dovedit a fi falsă. Acest loverboy a început să ne drogheze fata.

Dacă acest loverboy nu a reușit să o determine pe fiica mea să întrețină raporturi sexuale, să se prostitueze pentru bani, acești loverboy-i, ceilalți, din gașca lui, au săltat-o. Și cei care au săltat-o ulterior din gașca acestui loverboy i-au dat gratis droguri și ”Hai la noi că e bine, uite, stăm degeaba, nu e problemă.” . I-au dat degeaba, au anturat-o, au creat anturajul lor. Ulterior, și aceste persoane au păcălit-o, au prostit-o și au dus-o la produs”, a mărturisit tatăl fetiţei.

„Fiica mea era moartă drogată acolo, nu mai era în stare să se țină pe picioare”

Bărbatul face declaraţii şocante, despre cum şi-a recuperat fiica drogată şi cum organele de poliţie nu au luat nicio măsură, în urma incidentului.

Acest loverboy i-a sugerat soției să facem flagrant cu o altă persoană din Târgoviște cu care colabora ei, de unde își vindeau droguri și cumpărau. Soția mea când a fost, fiica mea era dată dispărută la Poliție din Câmpulung de acasă de două zile. A căzut de acord, a făcut flagrant, au sunat și s-au întâlnit la un club din oraș……..https://www.romaniatv.net/un-nou-caz-alexandra-la-campulung-o-fetita-de-13-ani-a-fost-racolata-pe-modelul-loverboy-drogata_508852.html