Un îndrăgit actor de la noi a fost diagnosticat cu cancer. Apelul disperat făcut de colegii lui

Îndrăgitul actor Constantin Zamfirescu, cunoscut în special pentru interpretarea personajului „Gogoașă” din celebru serial de comedie „Trăsniții”, are mari probleme de sănătate. Acesta are nevoie urgentă de sânge după ce a fost diagnosticat cu cancer și urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală grea.

Anunțul a fost făcut de colegii lui din trupa Sabotorii, pe pagina lor de faacebook, unde fac apel la fani să meargă să doneze sânge pentru Constantin Zamfirescu. Îndrăgitul „Costel Gogoașă” din producția TV „Trăsniții” urmează sa fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

„Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă.

Nu am fi vrut sa facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează sa fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Din păcate, in urma analizelor, noi nu putem dona!

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru Constantin Zamfirescu și spitalul Carol Davilla. …https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/un-indragit-actor-de-la-noi-a-fost-diagnosticat-cu-cancer-apelul-disperat-facut-de-colegii-lui-245241?utm_medium=web&utm_source=alerta&utm_campaign=onesignal