Un bărbat acuzat că şi-a agresat sexual fiica de 11 ani a fost arestat

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Jupâneşti, judeţul Gorj, acuzat că şi-a agresat sexual fiica de 11 ani, a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti, după ce mama copilei a sesizat Poliţia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, a declarat, miercuri, că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat de 35 de ani, din comuna Jupâneşti, bănuit de agresiune sexuală.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 31 de ani, din comuna Jupâneşti, despre faptul că soţul său ar fi supus-o pe fiica lor de 11 ani, la gesturi sexuale nepotrivite. (…) Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările privind infracţiunea de agresiune sexuală, iar bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti. În urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a admis propunerea organelor de urmărire penală, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de acesta”, a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Mediafax………https://www.realitatea.net/stiri/local/un-barbat-acuzat-ca-sia-agresat-sexual-fiica-de-11-ani-a-fost-arestat_5e313a6bd0e58e3b647fa01c