Tudor Polak: „Tinerii vasluieni reprezintã viitorul orasului nostru”

EDUCATIE… Tudor Polak, candidatul Partidului National Liberal la functia de primar al Municipiului Vaslui, vine în sprijinul vasluienilor cu solutii si investitii concrete în educatie si în activitãti recreative pentru tineri. Acesta a prevãzut în proiectul sãu construirea a douã crese si a unei grãdinite, precum si a unui complex sportiv de masã, unde tinerii îsi pot petrece timpul liber într-un mod sãnãtos. Tinerii vasluieni reprezintã viitorul orasului nostru. Îmi doresc ca acestia sã aibã acces la toate facilitãtile necesare pentru a se dezvolta si pentru a rãmâne acasã, în Vaslui”, a declarat Tudor Polak.

Tânãrul liberal si-a propus sã investeascã în educatie, pentru cã aceasta este baza unei societãti sãnãtoase. „Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educatia, de aceea este esential sã investim în oportunitãti de învãtare si mijloace prin care tinerii sã evolueze profesional în orasul lor, alãturi de familiile lor. Dacã îmi veti acorda încrederea dumneavoastrã, voi investi în construirea a douã crese si a unei grãdinite, astfel încât pãrintii sã nu se mai confrunte cu problema lipsei de locuri la începutul fiecãrui an scolar. Voi asigura dotarea tuturor liceelor cu echipamente informatice performante, astfel încât toti elevii sã aibã acces la tehnologie si surse variate de învãtare. Voi investi în învãtãmântul dual, pentru pregãtirea profesionalã a tinerilor care îsi doresc sã urmeze acest traseu. Voi sprijini înfiintarea si dezvoltarea scolilor de meserii si voi asigura, pentru absolventii acestora, locuri de muncã cu transport inclus, în orasul nostru”, a explicat liberalul.

Terenuri de fotbal, tenis si baschet în prelungirea viitorului bazin de înot

Nu de putine ori, tinerii vasluieni s-au arãtat nemultumiti de faptul cã nu au unde sã-si petreacã timpul, în special pe perioada iernii, când e prea frig sã stea în Secu. Tudor Polak a tinut cont de dorinta si nevoia acestora si a inclus în proiectul sãu contruirea unui complex sportiv de masã. „Tinerii au nevoie de varietate si de socializare, de aceea îmi doresc ca Vasluiul sã devinã un oras mai tânãr si mai activ, unde acestia pot gãsi activitãti diverse prin care sã îsi petreacã timpul liber. Constructia unui complex sportiv de masã este un proiect în care cred, pentru a oferi tinerilor vasluieni o optiune sãnãtoasã de a-si petrece timpul liber. În prelungirea bazinului de înot, vor fi: douã terenuri de fotbal, douã terenuri de tenis, douã terenuri de baschet, piste de alergat, covor pentru gimnasticã, etc. Acest proiect va fi finantat cu sprijin de la Compania Nationalã de Investitii. Voi sprijini tinerii si orice proiect de tineret, pentru cã ei reprezintã viitorul nostru. Vasluiul meritã un viitor!”, a transmis Tudor Polak, candidatul Partidului National Liberal la functia de primar al Municipiului Vaslui.

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE SC VREMEA NOUÃ SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.