Țeapă de zile mari luată de o ieșeancă pe Facebook. Și-a cumpărat haine de iarnă, dar când a deschis coletul a rămas interzisă. Femeia a reclamat cazul la poliție – UPDATE/ FOTO

O ieșeancă se plânge de faptul că a fost înșelată, după ce și-a comandat haine de iarnă de pe pagina de Facebook „Haine Dante cu Stil”. Mihaela Geosanu a rămas de-a dreptul uimită când a văzut faptul că, în locul produselor comandate, în interiorul coletului se aflau doar niște cârpe. Deși a încercat să facă retur sau să recupereze banii, ieșeanca a descoperit, cu stupare, faptul că numărul de telefon și adresa expeditorului sunt inexistente, motiv pentru care a ajuns, în cele din urmă, la poliție.

O ieșeancă reclamă faptul că și-a luat o țeapă de zile mari, după ce a încercat să cumpere produse pe Facebook. Mihaela Geosanu a fost atrasă de postările făcute de pagina „Haine Dante cu Stil”, în care sunt prezentate diverse articole vestimentare de sezon la prețuri pentru toate buzunarele. Deși erau câteva aspecte suspecte, printre care lipsa unui număr de telefon sau un site al vânzătorului, ieșeanca s-a convins să facă comanda când a văzut că pagina are peste 10.000 like-uri și numeroase comentarii pozitive, însă făcute, cel mai probabil, în mod fictiv.

„Am găsit pe pagina de Facebook numită «Haine Dante cu Stil», o vestă de iarnă îmblănită care mi-a plăcut foarte mult. Nu obișnuiesc să fac cumpărături pe internet, dar nu mai găseam acel produs nicăieri. Am văzut că pagina de Facebook a lor nu are un site web sau un număr de telefon, dar pentru că aveau peste 10 mii like-uri și multe comentarii de mulțumire, am făcut comanda. Am dat click pe o reclamă pe Facebook la o vestă de 149 lei și am scris pe chat că mă interesează”, povestește ieșeanca Mihaela Geosanu.

UPDATE: Abia după ce cazul a fost publicat în BZI și țeapa a fost făcută publică, reprezentanții Haine Dante cu Stil au revenit singuri și i-au deblocat contul de Facebook al clientei înșelate, insistând să îi ii returneze banii cât mai repede (vezi FOTO). Asta se întâmpla după multe insistențe făcute de ieșeancă în zadar. …https://www.bzi.ro/teapa-de-zile-mari-luata-de-o-ieseanca-pe-facebook-si-a-cumparat-haine-de-iarna-dar-cand-a-deschis-coletul-a-ramas-interzisa-femeia-a-reclamat-cazul-la-politie-4033961?utm_source=website&utm_medium=deschideri