Sucevenii care alimentau cu droguri festivalul Neversea, trimiși la pușcărie

Cei patru suceveni implicaţi în unul dintre cele mai mari transporturi de droguri care au fost interceptate în România și-au aflat pedepsele pe care le au de executat. În toate cele patru cazuri s-au dat pedepse cu executare, iar mandatele emise de Curtea de Apel Cluj au și fost puse în aplicare de polițiști. Beniamin Moroșan, Daniele Moroșan și Alexandru-Costel Pînzariu, toți din orașul Siret și Cosmin Cantoreanu, din Grămești, au fost condamnați la închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de „trafic de droguri de risc”, ”deținere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu”. Beniamin Moroșan are de executat 2 ani și 6 luni, Daniele Moroșan a primit 2 ani și 2 luni, în timp ce Alexandru-Costel Pînzariu și Cosmin Cantoreanu s-au ales cu pedepse de câte 1 an și 10 luni de închisoare.

Cei patru au fost prinși la începutul lui iulie 2019, când structurile de combatere a crimei organizate de la Ploieşti i-au interceptat în timp ce transportau în jur de zece kilograme de droguri din Cluj-Napoca şi se pregăteau să îşi vândă marfa în Constanţa, cu ocazia festivalului de muzică Neversea. Cei patru transportau în mare parte canabis, dar şi alte droguri de risc, în cantităţi mai mici. Cei patru erau studenţi în Cluj-Napoca.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-09-19/Sucevenii-care-alimentau-cu-droguri-festivalul-Neversea-trimisi-la-puscarie#ixzz6YZW5YXuF