Starea drumurilor din judetul Vaslui

Comandamentul Judetean de Iarnã informeazã faptul cã de la primele ore ale diminetii s-au deblocat toate drumurile nationale închise urmare a viscolului si conditiilor meteo nefavorabile, iar pe drumurile judetene se intervine pentru deszãpezirea tuturor sectoarelor blocate.

În acest sens, la orele 14.00, 13 drumuri judetene au fost raportate blocate :

DJ247 Codãesti-Dãnesti-Zãpodeni

DJ244M        Crasna-Albesti 3 km

DJ 243E        Coroiesti-DN11A 5 km

DJ 243B        Barlad-Ciocani-Movileni-Sendresti 8 km

DJ 242C        Docãneasa-Tãlãsmani 3 km

DJ 242G        Tãlãsmani-Vinderei 1 km

DJ 242G        Vinderei -Brãdesti 4 km

D.J.247         Balteni – Laza – 2 Km.

D.J. 159        Pungesti- Trohan

D.J.159A       Pungesti- Garceni

D.J.244 H      Dodesti-Viisoara

D.J.243A       Ciocani-Crangul Nou

D.J.245A       Fundu Vaii-Suceveni

” Sperãm ca în cursul zilei de astãzi sã se fluidizez traficul si pe mai multe artere judetene dar, în continuare, atragem atentia conducãtorilor auto ca, pe segmentele de drum cu circulatie afectatã sau îngreunatã, sã reducã viteza în vederea evitãrii derapajelor sau altor probleme specifice. Multumesc, cu aceastã ocazie, tuturor membrilor Comandamentului Judetean de Iarnã pentru implicarea în gestionarea tuturor cazurilor apãrute pe parcursul zilelor de Cod galben. „- Radu RENGA, prefectul judetului Vaslui.

Directia de Sãnãtate Publicã, în colaborare cu Serviciul Judetean de Ambulantã, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgentã, actioneazã pentru asigurarea serviciilor medicale necesare persoanelor aflate în nevoie, pentru gravide si dializati, fãrã a se înregistra probleme deosebite.