SRI te angajează imediat. NU e nevoie de facultate

Vești excelente pentru persoanele care își doresc să lucreze în cadrul SRI. Serviciul Român de Informaţii face angajări în următoarea perioadă, iar persoanele care nu au studii superioare pot ocupa și ele o funcție.

Deși la prima vedere pare tentant faptul că SRI  angajează personal cu studii medii sau superioare, acestea au o singură obligație: să cunoască cel puţin o limbă străină cu circulaţie redusă în România.

Astfel, în următoarea perioadă SRI angajează personal cu studii medii sau superioare, cunoscători ai următoarelor limbi străine: albaneză, arabă, armeană, azeră, chineză, coreeană, dari, ebraică, georgiană, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi, rromani, rusă, sârbă, tătară, ucraineană, urdu.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care în operaţiunile de securitate naţională, cunoaşterea unor limbi străine cu circulaţie redusă în România poate fi un factor decisiv. De asemenea, o persoană care deține o astfel de aptitudine îi poate ajuta pe ofiţerii de informaţii să înţeleagă subtilităţi culturale, să descifreze înscrisuri, să surprindă semnificaţii care pot scăpa unui cunoscător mediu. …https://www.capital.ro/sri-te-angajeaza-imediat-nu-e-nevoie-de-facultate.html