Şofer de la Judecătoria Panciu, arestat pentru trafic de influenţă după ce a primit MITĂ

Un bărbat din Panciu, angajat ca şofer la Judecătoria din oraş, a ajuns în arestul poliţiei după ce a primit bani de la o persoană căreia i-a promis că o va ajuta să se angajeze la o societate din cadrul Primăriei Panciu.

Bărbatul a fost prins în flagrant de poliţiştii de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea, iar după ce a fost audiat a fost reţinut. Ieri, el a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Pe numele său a fost emis mandat pentru 30 de zile, soluția putând fi atacată.

Flagrantul a fost organizat luni seara şi, potrivit unor surse, bărbatul nu recunoaşte comiterea faptei. „Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, împreună cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Poliţia oraşului Panciu, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au prins în flagrant, ieri, 14 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, o persoană din oraşul Panciu, județul Vrancea, conducător auto în cadrul unei instituții publice locale, după ce a primit suma de 2.500 de lei de la o altă persoană, denunțător în cauză. …https://monitoruldevrancea.ro/2020/09/16/sofer-de-la-judecatoria-panciu-arestat-pentru-trafic-de-influenta-dupa-ce-a-primit-mita/