Așa ceva nu s-a mai auzit în vreo instanță: violator „milos” vrea în pat cu victima!

TUPEU…Un tânãr din localitatea Brodoc, arestat dupã ce si-a violat propria bunicã, a stârnit rumoare ieri, în instantã, dupã ce judecãtorul i-a dat cuvântul de încheiere. Dupã ce si-a petrecut jumãtate de an în spatele gratiilor, bãrbatul se vrea acum în libertate, pentru a avea grijã tocmai de cea pe care a batjocorit-o. Tânãrul a încercat sã-l înduplece pe magistrat, spunându-i cã anotimpul rece bate la usã, iar femeia nu poate sã-si aibã singurã de grijã, mai ales cã aceasta suferã de mai multe boli. Discursul lui a stârnit tot felul de reactii în salã si asta pentru cã nici judecãtorul, dar nici avocatii prezenti nu au mai auzit ca un violator sã se cearã în libertate, pentru a avea grijã de cea de care îsi bãtuse joc.

În luna mai a acestui an, întreaga comunitate din Brodoc a fost socatã de gestul lui Alexandru R., un tânãr în vârstã de 22 de ani din aceeasi localitate, care si-a amenintat bunica cu bãtaia, apoi a violat-o. Gestul a fost cu atât mai de neînteles la acea vreme, cu cât femeia pe care o batjocorise fusese cea care l-a crescut de mic, dupã ce mama lui a plecat la muncã în Italia. Bãtrâna si bãiatul locuiau în aceeasi casã, iar în noaptea comiterii faptei, acesta se adunase cu mai multi prieteni în camerã la el, unde au consumat mai multe sticle cu alcool. Dupã ce petrecãretii au rãmas fãrã bãuturã, Alexandru s-a dus în camera bunicii lui pentru a-i cere bani. Femeia i-a spus cã nu are de unde sã-i dea, rãspuns care l-a scos pe bãrbat din sãrite. Acesta a amenintat-o cu bãtaia, dar dupã ce a vãzut cã bãtrâna în continuare nu-i dã bani, a trecut la fapte mai oribile. A dezbrãcat-o apoi a violat-o fãrã niciun regret, profitând si de faptul cã victima lui era imobilizatã la pat. Desi fusese amenintatã cã va trece printr-un episod asemãnãtor dacã va spune cuiva despre cele întâmplate, femeia si-a fãcut curaj iar dupã câteva ore a sunat la 112, pentru a solicita sprijinul unui echipaj medical. Imediat pe fir au intrat si politistii, care în aceeasi noapte l-au retinut pe nepotul bãtrânei.

Vrea în libertate pentru a avea grijã de bunica

Trimis în spatele gratiilor, Alexandru R. a revenit ieri, dupã sase luni de la comiterea faptei, în fata judecãtorului, pentru a-i fi aprobatã cererea de eliberare conditionatã. În cuvântul de încheiere, acesta a solicitat magistratului sã-l lase în libertate, pentru a avea grijã de cea pe care o batjocorise. Bãrbatul a declarat în fata instantei cã pe timpul iernii, bãtrâna nu poate sã-si aibã singurã de grijã, dat fiind faptul cã este imobilizatã la pat. “Nu are cine sã-i taie lemne, sã facã focul, sã o îngrijeascã, motiv pentru care vã rog sã-mi aprobati eliberarea conditionatã”, ar fi spus violatorul. Solicitarea acestuia a stârnit diverse reactii în salã, de la mici chicoteli la surprindere.