Sacrificiile unui campion! Mike Tyson a slăbit 45 de kilograme și este pregătit pentru lupta cu Roy Jones Junior

Fostul campion mondial al greilor, Mike Tyson, urcă în ring sâmbătă, 28 noiembrie, într-un meci demonstrativ cu Roy Jones Junior. ”Cel mai rău om al planetei” a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru a fi în formă maximă.

Arena ”Staples Center” din Los Angeles va fi martora revenirii în ring a doi dintre cei mai mai tehnici și spectaculoși boxeri din istorie. Pe 28 noiembrie, Mike Tyson (54 de ani) îl va înfrunta pe Roy Jones Junior (51 de ani) într-un meci de 8 runde, în California, sub egida California State Athletic Comission, așa că totul este cât se poate de oficial.

Pentru a aborda confruntarea în condiții optime, Tyson a fost nevoit să facă eforturi supraomenești: ”Pregătirea a fost dificilă dintr-un singur motiv: am fost nevoit să slăbesc 45 de kilograme. Dar am făcut asta întreaga mea carieră. De asemenea, am devenit vegan. Soția mea m-a sfătuit să folosesc și banda de alergare”, a dezvăluit Tyson, citat de AS.

”Nu am de gând să fac KO pe nimeni!” Mike Tyson și-a anunțat obiectivul

După ce i-a pus la punct pe cei care contestau veridicitatea disputei cu Roy Jones Jr., spunând că: „Nu știu de ce vorbiți că nu e un meci real. Am de gând să mă bat, așa cum cred că are de gând și Roy Jones Jr!„, Tyson a dezvăluit că toate sacrificiile au fost făcute pentru a fi în cea mai bună formă, nu neapărat pentru a câștiga: ”Nu voi încerca să fac KO pe nimeni, încerc doar să mă protejez în fiecare moment”, a spus fostul campion mondial.

De cealaltă parte, Roy Jones Junior este și el gata de luptă, chiar de mulți ani, așa cum spune. În plus, fostul mare campion la 4 categorii de greutate e convins că Tyson îl va vâna din prima secundă și va căuta knock out-ul caracteristic, însă nu se teme și știe că forma sa fizică este mult peste cea a lui Tyson. … https://www.digisport.ro/box/sacrificiile-unui-campion-mike-tyson-a-slabit-45-de-kilograme-si-este-pregatit-pentru-lupta-cu-roy-jones-junior-954794