RC Bârlad a suferit cea de-a doua înfrângere

RUGBY… În etapa a treia a Diviziei Nationale de Seniori (DNS), RC Bârlad a fost înfrântã pe teren propriu, pe stadionul „Rulmentul”, de cãtre CS Nãvodari, cu scorul de 3-10! La juniori, Bârladul a obtinut o victorie în etapa a doua a Campionatului National de juniori. Echipa U18 a CSS Bârlad a învins, pe teren propriu, Clubul Aurel Vlaicu (CAV) Dinamo Bucuresti cu scorul de 29 – 10.

Meciul RC Bârlad – CS Nãvodari s-a disputat pe 12 octombrie, la orele 11.00, pe stadionul „Rulmentul”. Seniorii bârlãdeni au realizat cele trei puncte dintr-o loviturã de pedeapsã, restul meciului fiind aproape de nerecunoscut pe teren! Oaspetii, sportivii de la CS Nãvodari au terminat meciul cu 10 puncte, asta însemnând un eseu, o transformare si o loviturã de pedeapsã. Scorul aratã cã ambele echipe au luptat, dar cea mai motivatã se pare cã a fost echipa constãteanã. „A fost o relatie d ejoc bunã, dar am avut o sincopsã, am primit un eseu si nu am reusit sã ne revenim. Relatiile d ejoc au fost foarte bune, dar ca în orice meci, micile detalii fac diferenta. Nu sunt supãrat pe sportivii mei, scorul aratã cã s-a muncit, dar asta e, s emai întâmplã sã nu-ti iasã”, a spus Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad. În clasament RC Bârlad a coborât pe locul IV, cu 7 puncte din 3 meciuri disputate , fiind la a doua înfrângere consecutivã. Urmãtoarea etapã are loc pe 19 octombrie, la Petrosani, unde sportivii bârlãdeni au un meci foarte greu, cu echipa localã CS Stiinta, ocupanta locului 1 în DNS , care este de neînfrânt – având trei victorii din trei etape disputate pânã acum.

Juniori U18 au bãtut pe CAV Dinamo Bucuresti

Pe stadionul „Rulmentul” echipa de juniori CSS Bârlad – U18, a fãcut un meci superb, ieri, în cea de a doua etapã a DNS Juniori (U18). A întâlnit acasã echipa CAV Dinamo Bucuresti (U18), scorul final fiind 29 – 10 pentru bârlãdeni. Urmãtoarea etapã are loc pe 20 octombrie la Baia Mare unde CSS Bârlad va juca cu CSS din localitate.