Rafturile cu hârtie igienică se golesc rapid în SUA. „Oamenii văd rafturile goale din magazinele mari și se panichează”

Pe fondul restricțiilor adoptate de autoritățile americane, din California până la New York rafturile cu hârtie igienică se golesc din nou, relatează Reuters, citată de Mediafax.

Începând de vineri după-amiază, 22 de state americane au impus restricții menite să reducă răspândirea virusului – dând naștere unei noi goane după cumpărături de panică și adoptatea, de către comercianți, a raționalizării unor produse. Cumpărătorii din mai multe orașe din Statele Unite au declarat pentru Reuters că șervețelele dezinfectante nu se mai găsesc la comercianți cu amănuntul, precum Walmart și Costco, precum și la lanțurile de produse alimentare Albertsons și Vons, deținute de Cerberus Capital. „Walmart nu mai are șervețele Lysol, iar hârtia igienică s-a terminat din nou”, a spus Whitley Hatcher, 31 de ani, din Tucson, Arizona. „În mod ciudat, în locuri precum Walgreens și Dollar Tree poți găsi ceea ce ai nevoie. Cred că oamenii văd rafturile goale din magazinele mai mari și se panichează”, a adăugat Hatcher. La un Costco din Vancouver, Washington, nu se mai găsesc hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele de curățat, mănuși și conserve de carne.

Citeşte întreaga ştire: Rafturile cu hârtie igienică se golesc rapid în SUA. „Oamenii văd rafturile goale din magazinele mari și se panichează”