Proiectul liberalului Marius Arcãleanu, cum vrea sã atragã minimum 5.000 de locuri de muncã!

PROIECT… Marius Arcãleanu, candidatul Partidului National Liberal la Consiliul Judetean, are solutiile potrivite pentru dezvoltarea judetului. Acesta îsi propune sã înfiinteze douã parcuri industriale în judet, asa cum sunt în orase precum Cluj sau Ploiesti, si sã sprijine, astfel, investitorii care pot oferi vasluienilor locuri de muncã. „Sunt economist de profesie si stiu ce înseamnã valoarea adãugatã. Am vizitat în ultimii patru ani parcurile industriale Tetarom din Cluj, parcurile industriale din Oradea, pe cele din Ploiesti si chiar parcul industrial din Miroslava, lasi. Am învãtat cum se poate înfiinta un parc industrial si ce trebuie fãcut pentru a atrage investitori strãini care sã aducã în judet locuri de muncã bine plãtite”, a explicat Marius Arcãleanu.

Acesta a identificat zonele din judet atât cu potential industrial, cât si cu potential logistic si are un plan bine pus la punct pentru a atrage minimum 5.000 de locuri de muncã bine plãtite în urmãtorii patru ani. Avem proiectele definitivate si vom înfiinta în judet (zona Vaslui si zona Bârlad) douã parcuri industriale. Parcurile industriale vor fi înfiintate conform Legii 186/2013 si vor oferi facilitãti fiscale importante investitorilor strãini, cât si celor locali care înfiinteazã în unitãtile de productie noi locuri de muncã. Vom promova oferta parcurilor industriale la nivelul ambasadelor, prin participarea la târgurile internationale de investitii, prin activitãti de lobby la nivelul Parlamentului European si prin contactarea marilor companii internationale de consultantã în investitii. În acest fel, în maxim patru ani, vom crea cel putin 5.000 de noi locuri de muncã”, a explicat liberalul.

Parc logistic international în Husi

Însã nu doar Vasluiul si Bârladul se aflã pe lista de prioritãti, ci si Husiul si Negrestiul. „În zona Husi avem în vedere înfiintarea unui parc logistic international si depozite frigorifice pe 10 hectare care sã colecteze si sã proceseze produse agricole ale producãtorilor locali, dar si pe cele provenite din Republica Moldova. Acest lucru va dinamiza viata economicã din zona Husi. În zona Negresti vom revitaliza fosta zonã industrialã. Vom cumpãra de la proprietarii actuali clãdirile dezafectate si le vom oferi cu titlu gratuit timp de zece ani investitorilor care vor crea locuri de muncã în zonã”, a explicat Marius Arcãleanu, candidatul PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Liberalii, determinati sã aducã schimbarea în bine de care are nevoie judetul Vaslui

Proiectul sãu este sprijinit de ministrul Sãnãtãtii, Nelu Tãtaru. Alãturi de acesta, a vizitat zilele trecute mai multe comune si orase din judet, a vorbit cu oamenii si le-a prezentat mãsurile pe care le va adopta în calitate de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui. „Am vizitat împreunã municipiul Vaslui, orasul Murgeni, comunele Fãlciu, Epureni, Fruntiseni, Pogonesti, Ciocani, Perieni, Pogana, Iana, Puiesti, Voinesti, Cretesti, Oltenesti, Albesti, Bãcani, Alexandru Vlahutã si Bogdãnita. Oamenii s-au oprit pe drum, ne-au urat succes si ne-au spus cã asteaptã cu sperantã o schimbare în bine pentru judetul Vaslui. Vã garantez cã aceastã schimbare va veni dupã 27 septembrie, când votul dumneavoastrã îi va trimite acasã pe baronii PSD care au tinut judetul Vaslui în sãrãcie si mizerie!”, le-a transmis Marius Arcãleanu cetãtenilor judetului Vaslui.

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, COMANDAT DE PNL VASLUI SI REALIZAT DE SC VREMEA NOUÃ SRL. COD MANDATAR: 21200012.