Primarul Dumitru Boros desfiinteazã programul politic al PSD: „Nu este ancorat în realitãtile orasului!” (VIDEO)

PNL vs PSD….În plinã campanie electoralã, Dumitru Boros, actualmente primar al Bârladului si candidat la un nou mandat, a sustinut o nouã conferintã de presã. Dupã ce, câteva minute, a vorbit despre începerea anului scolar, alãturi stându-i trei dintre consilierii locali din acest mandat si candidati la un nou mandat (Georgicã  Vulpe, Geanina Radu si Costel Pascaru), primarul Boros a atacat o nouã temã, referindu-se la programul lansat de PSD si investitiile cu care vrea candidatul PSD, Constantin Constantinescu, sã revinã în fruntea urbei. Boros a arãtat punct cu punct, cum PSD bate câmpii electoral, fãrã nicio urmã de … rusine! Mai mult, Titi Constantinescu nu iese „în prima linie”, cum zice primarul Boros, cel care învârte „vorbele” si acuzatiile nefondate, arãtând clar cã el este „jupânul” campaniei, este … deputatul Adrian Solomon, care nu candideazã nicãieri, deocamdatã! „Tot rãul care s-a fãcut Bârladului nu s-a putut face fãrã acest tandem Titi-Solomon, care a fost unul toxic pentru Bârlad.”, a precizat primarul Dumitru Boros.

Primarul Dumitru Boros a arãtat clar cã decizia ca spitalul bârlãdean sã fie suport Covid nu a fost una a conducerii orasului, ci a Comitetului Judetean de Urgentã Vaslui! „Acolo este copresedinte domnul Dumitru Buzatu presedintele CJ Vaslui, iar membri sunt toti directorii de deconcentrate! NU eu am dat ordin, ba mai mult, chiar am trimis o adresã la Ministerul Sãnãtãtii în care ceream ca sã nu fie spitalul nostru suport Covid-19. La aceastã datã Bârladul are 416 persoane internate, iar Vasluiul 515 internate!”, a clarificat primarul Dumitru Boros acuzatiile lansate de tandemul toxic Titi-Solomon.

Programul politic al PSD este unul plin de inexactitãti! Sau minciuni…

„Eu am o întrebare pentru domnul Titi Constantinescu: trãieste în Bârlad, e ancorat în realitãtile orasului? A fost plecat o lungã perioadã de timp si nu mai stie ce s-a întâmplat în Bârlad? A umplut aceastã brosurã cu inexactitãti sau, mai bine spus, cu minciuni. Zice domnul Titi: «Vom construi un corp nou la spitalul din Bârlad». Aceasta este o idee de-a noastrã, am si fãcut cîtiva pasi. Eu as zice asa: Vom mai avea teren sã-l construim? Cã stiti toti cui a vândut el teren din curtea spitalului si, dacã va ajunge din nou, cã asta e si intentia, sã-i vândã si restul de care are nevoie! Mai zice: «achizitionare RMN». Domnul Titi este pe lângã. Acest RMN are finantare europeanã si este prins în proiectul cu extinderea ambulatorului. Si aici l-as întreba ceva. Când am avut Computer Tomograf timp de câteva luni pe holul spitalului a spus cã nu avem nevoie la Bârlad si l-a trimis în alt oras. Nu aveam nevoie, nu-i asa Titi, ca sã putem greva cheltuielile spitalului cu plãtile de care aveam nevoie, nu-i asa?? Mai vrea «asfaltarea strãzilor din Munteni si Podeni». Domnul Titi iar nu e ancorat în realitate. Acest proiect e depus la Compania Nationalã  de Investitii si se aflã pe lista sintezã pe locul 20 pe tarã. Avem toate sansele sã primim finantarea de circa 10 milioane de euro. Mai zice: «modernizarea si supralãrgirea strãzilor Dragos Vodã si Nicolae Bãlcescu». Domnul Titi chiar e desprins de realitate! Pentru Dragos  Vodã  este lansatã licitatia pentru proiectare. E proiect cu fonduri europene, am obtinut finantare de 12 milioane de euro pe «inelul» Epureanu – Mihai Viteazu – Vasile Milea – Colonel Simionescu Sava – Vasile Pârvan, iar domnul Titi vine si spune cã supralãrgeste, el nestiind cã nu mai poti interveni pe un proiect cu fonduri europene. Domnul candidat, care este inginer constructor si am auzit cã a fost si expert în domeniu, vorbeste de supralãrgiri la un proiect cu fonduri UE pe care îl implementãm”, a precizat primarul Boros.

Delirul electoral al lui Titi continuã…

„Mai avem: «lãrgirea la patru benzi de circulatie pe strada Tecuciului, între Confectii si iesirea din oras». Poate nu a mai trecut de mult pe acolo, dar sunt deja patru benzi, iar acest segment este cuprins în acelasi proiect de Mobilitate Urbanã cu fonduri UE. Si nici nu am avea ce sã lãrgim, cã si în stânga si în dreapta sunt terenurile Ministerului Apãrãrii Nationale. Cu ce mai umple domnul Titi programul: «10 km piste pentru biciclete»! Iar e pe lângã orice subiect de acest fel. În proiectul de Mobilitate Urbanã avem deja incluse piste de biciclete. Încã ceva: «Vom consolida parteneriatul cu Protopopiatul Bârlad pentru a dezlega situatia cãminului de bãtrâni». Nu domnul Titi a încurcat situatia? Dupã  ce au compromis aceastã investitie, nici nu au dat votul în Consiliul Local ca sã o deblocãm si sã o putem finaliza! Am vrut sã cumpãrãm terenul ca sã putem termina investitia, dar de douã ori au votat împotrivã. Dupã ce au încurcat itele si au trecut ani de zile, acum spune cã vor debloca situatia?! Pentru un om care a fost primar trei mandate, ca sã aduci asemenea informatii în spatiul public înseamnã cã aitrecut pe lângã primãrie!”, a mai precizat primarul Dumitru Boros.

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE SC VREMEA NOUÃ SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.