Preoteasa de la Husi a fost vulpitã: preotul nu e tatãl copilului!

DECIZIE… Verdict socant, în cazul preotului de la Husi, care si-a dat sotia în judecatã, acuzând-o de infidelitate! Instanta a decis ieri, fãrã tãgadã, cã preoteasa a cãlcat strâmb în cãsnicie, iar copilul pe care preotul l-a trecut pe numele lui, apartine, de fapt, altui bãrbat. Preotul a avut dreptate, asadar. Privind retrospectiv toatã tãrãsenia, concluzia este clarã: preoteasa a fost cam… vulpitã! Rãmâne, totusi, un mare semn de nedumerire legat de faptul cã acest adulter, scos în public chiar de protagonisti, s-a putut petrece într-o familie de oameni cu carte, respectati în oras, care ar fi putut trece drept un exemplu în societate. Când colo, în alcovul lor situatia era mai hilarã decât la alte familii, cu mai putine pretentii. Oricum, chiar dacã unii ar crede cã proetesei îi va veni greu dupã ce instanta a gãsit-o necinstitã, apropiatii ei nu cred asta. Spun despre ea cã este foarte mândrã de bãietelul ei, e dârzã din fire si va trece peste situatie, ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Preotul de la Husi, care si-a dat sotia în judecatã, la finele anului 2018, bãnuind cã aceasta a fãcut copilul cu altul, a avut dreptate. Instanta a decis cã reclamantul nu este tatãl minorului în vârstã de 2 ani. Probele sunt indubitabile, astfel cã femeia nu a mai avut nicio sansã de a-si acoperi greseala. Pentru unii, verdictul nu a fost o surprizã, însã pentru altii, mai credinciosi din fire, situatia încã este greu de admis. „Sã fii sotie de preot si sã umblii aiurea? Noi nu credem. Poate cã nu îl mai plãcea pe preot, dar putea sã spunã. Putea sã nu îi facã un copil, pe care sã îl treacã pe numele lui. Pãrintele ar fi muncit o viatã ca sã creascã copilul altuia, nu? Cum sã facã doamna preoteasã asa ceva? Noi nu credem. Noi spunem cã e altceva la mijloc. O preoteasã este o femeie cu fricã de Dumnezeu. Credem în nevinovãtia doamnei preotese. E o femeie desteaptã, corectã. E o doamnã adevãratã. Are mereu un comportament frumos. Judecãtoria mai greseste. De câte ori nu au gresit? Au fãcut altii si închisoare, degeaba. Multã lume e nemultumitã”, au comentat sustinãtorii preotesei. Din pãcate pentru ei, probele din dosar sunt de netãgãduit iar, mai mult decât atât, existã si o declaratie scrisã a sotiei preotului, în care recunoaste cã nu sotul ei este tatãl bãietelului.

Tatãl adevãrat al copilului a lãsat biata preoteasã sã încaseze singurã toate mustrãrile!

Dincolo de ochii si urechile preotului trãdat, s-a desfãsurat o adevãratã poveste de dragoste extraconjugalã, spun apropiatii preotesei. Femeia ar fi fãcut copilul cu un bãrbat cãsãtorit la rândul lui, cu care dezvoltase o relatie, mai ceva ca în telenovele. Multi stiau de situatie, mai putin preotul de la Husi. Acesta a fost foarte fericit când femeia i-a fãcut un prunc blondut si frumusel foc. Preotul s-a fotografiat cu copilul si declara public cât de mult îl iubeste. Cârcotasii nu au mai rãbdat însã credulitate bãrbatului, motiv pentru care au început sã-i destãinuie, câte un pic, câte un pic, detaliile pasiunii trãite de sotia sa. I-a strecurat inclusiv faptul cã s-ar putea ca cel mic sã nu fie copilul lui. Cu aceste gânduri în minte, preotul a început sã fie mai atent si a reusit sã adune destule indicii, prin care sã fie convins cã nevasta i-a fost necredincioasã. Cu sigurantã, nu i-a fost deloc usor sã îsi dea propria sotie în judecatã, însã a recurs la acest gest, din cauza refuzului femeii de a se prezenta, discreti, la IML, pentru un test de paternitate. „Pânã la urmã, e o situatie de viatã. S-a întâmplat! Preoteasa e femeie capabilã si va sti sã îsi continue drumul în viatã. Preotul si-a aflat dreptatea, ceea ce e foarte important. Nu e nimic de judecat. Asta este. Ne uitãm la ei si învãtãm. Cel mai important aspect este cã, dacã nu mai vrem sã fim în cãsnicie cu cineva, îi spunem cinstit si plecãm. Dacã ea fãcea asa, totul ar fi fost foarte simplu”, au spus apropiatii preotesei.