Povestea impresionantă a Georgianei Lupu, concurentă la iUmor. S-a născut în puşcărie şi este dublă campioană la bob: „M-a fascinat autoironia ei“ VIDEO

Georgiana Lupu, campioană naţională la bob în 2018, a impresionat cu numărul ei de autoironie, dar şi cu povestea de viaţă incredibilă. Tânăra a fost născută în puşcărie şi nu şi-a cunoscut niciodată tatăl.

Deşi s-a înscris la casting în fiecare sezon „iUmor“, Georgiana Lupu, în vârstă de 23 de ani, şi-a făcut curaj abia anul acesta să urce pe scenă, iar prezenţa ei s-a dovedit a fi o surpriză pentru cei trei membri ai juriului, Delia, Cheloo şi Bendeac.  Povestea Georgianei Lupu, din Bacău, este o lecţie de ambiţie şi de curaj, iar autoironia a ajutat-o să depăşească orice situaţie. Tânăra s-a născut în penitenciar, nu şi-a cunoscut niciodată tatăl de origine congoleză, şi a copilărit într-un centru de plasament până când i-a fost descoperit potenţialul sportiv. După ce a părăsit centrul de plasament, la vârsta de 18 ani, Georgiana a început să practice sportul de performanţă, din care spera să îşi poată câştiga de una singură existenţa. De-a lungul carierei în sport a obţinut peste 80 de medalii şi a ajuns dublă campioană naţională la bob, în 2018, şi vicecampioană naţională la atletism. „M-am descărcat prin sport, mi-a plăcut şi adrenalina foarte mult“, a povestit tânăra.  Pe scena „iUmor“, Georgiana a avut un număr de stand-up, care i-a impresionat pe cei trei membri ai juriului, iar Dan Badea a izbucnit la un moment dat în lacrimi, înduioşat de povestea concurentei.  „M-a fascinat autoironia ei, iar în momentul în care s-a terminat numărul ei şi am văzut că această autoironie este foarte naturală. În această situaţie, povestea ei a completat totul“, a spus Bendeac.  „N-am mai auzit o poveste atât de impresionantă de când sunt aici şi pe cineva care să fi depăşit atât de multe vicisitudini“, a adăugat el. „Rar mi-a fost dat să întâlnesc nişte oameni atât de «iubibili» de la prima respiraţie. Eşti minunată şi ai şanse să câştigi acest sezon!“, i-a mai spus actorul.

Citeste mai mult: adev.ro/qh1x9i