Percheziţii la locuinţa lui Bebino, din cartierul Tei şi la două adrese ale grupării adverse

Poliţiştii au declanşat o anchetă după conflictul între interlopul Bebino din clanul Sportivilor şi o grupare adversă, efectuându-se percheziţii joi dimineaţă, la domiciliul interlopului Bebino. O ușă ar fi fost spartă și s-ar fi căutat arme. De asemenea, ar fi fost ridicate telefoanele membrilor clanului. Informația a fost confirmată de Laura Vicol.

Avocata lui Bebino, Laura Vicol, a spus într-o intervenție la Antena 3 că i se pare ciudat că percheziția nu a fost filmată și că are loc după aproape două săptămâni după scandalul în care a fost implicat clientul său.

Curtea de Apel București a decis, marţi noaptea, plasarea în arest la domiciliu a lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino. Instanţa a stabilit o serie de măsuri şi obligaţii în cazul acestuia, pe care, dacă le va încălca, va fi rearestat.

Astfel, judecătorii au anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Alecu de Tribunalul București. Interlopul a ajuns după gratii după un scandal sângeros cu Cezar Petcu, presupus membru al Clanului Țiganilor………https://www.romaniatv.net/perrchezitii-la-locuinta-lui-bebino-din-cartierul-tei-si-la-doua-adrese-ale-gruparii-adverse_505947.html