Percheziție la o femeie din Tulnici, bănuită că ar vinde alcool din producția proprie, FĂRĂ autorizație. Femeia a fost amendată cu 5000 de lei

PERCHEZIȚII LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE PRODUCEREA, COMERCIALIZAREA ŞI DEȚINEREA DE ALCOOL, ÎN AFARA UNUI ANTREPOZIT FISCAL AUTORIZAT.

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au efectuat o percheziţie la locuința unei femei bănuită de deţinere în afara antrepozitului fiscal de băuturi spirtoase și evaziune fiscală.

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au efectuat o acțiune pe linia prevenirii si combaterii ilegalităților în domeniul falsificării vinului și al producerii și deținerii de alcool etilic în afara antrepozitului fiscal.

Astfel, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Vrancea, în cadrul unui dosar penal privind infracțiuni prevăzute de Legea 227/2015 privind Codul fiscal.

La domiciliul unei femei din comuna Tulnici, polițiștii au depistat peste 100 litri de băuturi spirtoase, produse alimentare și nealimentare expuse spre vânzare, pentru care cea în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență.

În fapt, din cercetări a rezultat faptul că, în cursul anului femeia ar fi desfășurat acte de comerț ilegal, într-un spațiu din imobilul său, respectiv vânzarea de produse alimentare, nealimentare și a unor băuturi alcoolice, produse în regim propriu, cât și achiziționată de la terțe persoane, fără respectarea normelor legale în vigoare.

Produsele alimentare și nealimentare identificate, în valoare de aproximativ 12 000 lei, au fost indisponibilizate. ….https://monitoruldevrancea.ro/2020/09/25/perchezitie-la-o-femeie-din-tulnici-banuita-ca-ar-vinde-alcool-din-productia-proprie-fara-autorizatie-femeia-a-fost-amendata-cu-5000-de-lei/