Parc de joacã la Complexul de Servicii Comunitare 2 Bârlad (FOTO)

IMPLICARE… Noul sef al Complexului de Servicii Comunitare (CSC) Nr 2 din Bârlad, Costel Zara, a demarat împreunã cu preotul paroh din comuna Pogana,Ciprian Tacu, un amplu proiect personal, de creare a unui loc de recreere si joacã în curtea CSC 2. Acest demers a plecat din dorinta resimtitã de a oferi cele mai bune conditii de trai pentru toti beneficiarii aflati în aceastã institutie,peste 100 ca numãr.

Odatã cu numirea în functia de sef al Complexului de Servicii Comunitare (CSC) Nr. 2 din Bârlad, în persoana lui Costel Zara, copiii se vor bucura din aceastã primãvarã de noi conditii. Având în vedere necesitatea de a desfãsura activitãtile specifice de recreere, socializare si divertisment a celor peste 100 de beneficiari din cadrul CSC nr. 2 Bârlad, în conditii prielnice, prin eforturile personale ale lui Costel Zara (gãsirea de sponsorizãri), s-a initiat proiectul de a se amenaja în curtea interioarã un spatiu de joacã si un mic parc.

„Aceastã initiativã se încadreazã într-un proiect mai complex pe care îl am în vedere încã de la începutul activitãtii mele si anume amenajarea unor spatii verzi, a unei zone de agrement, de joacã pentru copii. Dar, înainte de toate, am considerat cã amenajarea cu pavele a curtii interioare, care mãsoarã 500 mp, este prioritarã. Evident, cum componenta financiarã este extrem de importantã, am avut parte de oameni cu suflet care au pus umãrul la împlinirea acestui vis. Pentru început, ajutat de pãrintele Ciprian Tacu, care se ocupã de partea spiritualã a centrelor noastre, prin fiii duhovnicesti ai dumnealui, am reusit sã demarãm acest proiect, achizitionând bordurile si 80 mp de pavele. La acest proiect s-a implicat si farmacistul Stefan Constantinciu, un bun prieten, care a rãspuns prompt doleantei mele, latura sa filantropicã fiind arhicunoscutã. Dumnealui a donat 300 mp de pavele dar oferã constant si daruri pentru beneficiarii centrului. Le multumim tuturor celor care ne sprijinã si aduc bucurie oamenilor aflati în nevoie!” a precizat Costel Zara, seful CSC Nr. 2 Bârlad