Obiectiv: victoria!

HC Vaslui – HCM Constanta, duminicã, ora 12:00

ÎNCREZÃTORI…Vasluienii vor avea parte de un meci special în cadrul etapei a 17-a a Ligii Nationale. În Sala Sporturilor din localitate va sosi campioana en-titre, HCM Constanta. Se anuntã un spectacol total, de la care nu trebuie sã lipseascã nici un iubitor al handbalului vasluian. Prezenta suporterilor este cu atât mai importantã cu cât o eventualã victorie duminicã coroboratã cu o înfrângere a Stelei pe terenul liderului Odorhei, ar propulsa echipa lui Leonard Bibirig în zona verde a clasamentului.

Misiunea nu va fi deloc usoarã, Vasluiul urmând sã se batã pentru cele trei puncte cu campiona en titre a Ligii Nationale, HCM Constanta. Trupa de la malul mãrii a început la fel de bine ca si vasluienii partea a doua a campionatului, dupã ce s-a impus pe teren propriu în fata Potaissei cu scorul de 31-28. Dacã experienta va fi, fãrã discutii, de partea bãietilor lui Zvonko Sundovski, antrenorul Vasluiului, Leonard Bibirig, sperã sã echilibreze balanta cu ajutorul entuziasmului echipei sale. “E destul de greu fiindcã întâlnim o echipã cu experientã internationalã. La noi primeazã entuziasmul, însã sperãm sã ne facem jocul si sã cîstigãm.” a declarat tehnicianul vasluian. Pentru a câstiga, HC Vaslui are nevoie mai mult ca niciodatã de ajutorul publicului. Despre aportul suporterilor în jocul echipei a vorbit si Dragos Soare, unul dintre cei mai buni jucãtori ai vasluienilor runda trecutã. “Va fi destul de greu, însã ne dorim victoria. Suntem pregãtiti sã facem o figurã frumoasã, mai ales cã evoluãm în fata propriilor suporteri.”

Meciul nu va fi transmis la televizor

Vasluienii care vor dori sã urmãreascã confruntarea dintre HC Vaslui si HCM Constanta o vor putea face numai de la Sala Sporturilor, meciul nefiind transmis la televizor. Conducerea clubului a decis sã deschidã încã de azi casele de bilete, programul fiind între orele 12-18. În ziua meciului, acestea vor vor fi deschise începând cu ora 9 si pânã la 12, când va începe partida. Pretul unui bilet pe sectoarele laterale este de 10 lei iar pe sectorul din mijloc, 15 lei.