UPDATE: O masinã în flãcãri a bãgat în sperieti locatarii din Centrul Vasluiului. Au urmat douã explozii succesive (FOTO, VIDEO)

UPDATE… Au apãrut si alte filme cu momentul incendiului, dar si al celei mai rapide interventii ale pompierilor

În cazul masinii care a explodat lângã sediul Primãriei din Vaslui au apãrut si alte filmãri care surprind mometul interventiei pompierilor si cea de-a doua explozie. Martorii povestesc cã scurtcircutul s-a produs de undeva din zona farul stâng si cã flãcãrile au început sã aparã imediat ce proprietarea masinii hibrid a parcat-o. Asa cã, aceasta trebuie sã se considere o norocoasã, fiindcã dacã flãcãrile o prindeau în masina, altul ar fi fost deznodãmântul.

Pompierii au intervenit prompt, limitând dezastrul

Pompierii au fost foarte rapizi la aceastã interventie. De pe filmãrile puse la dispozitie de martorii oculari se poate vedea cum masina incendiatã este stinsã în 45 de secunde, din momentul în care masina de pompieri ajunge la incendiu. De altfel si timpul de sosire a acesteia la locul incidentului a fost scurt. Este vorba doar de patru minute. Dacã acesti timpi ar fi fost mai mari cu sigurantã magistrala de gaz, de lângã locul unde se afla masina ar fi explodat. Pompierii trebuie felicitati pentru promtitudine, dar si pentru prezenta de spirit.

STIRE INITIALA: O masinã în flãcãri a bãgat în sperieti locatarii din Centrul Vasluiului. Au urmat douã explozii succesive 

INCREDIBIL… O explozie de proportii s-a produs chiar lângã sediul Primãriei Vaslui. O masinã parcatã lângã o magistralã de gaz a explodat, dupã ce a luat foc. Vremea Nouã vã prezintã imagini excusive de la acest eveniment groaznic, trimise la redactie de martorii oculari. La fata locului au venit echipaje de Politiei si Pompieri care au reusit sã stingã incendiul. Nu sunt victime, dar evenimentul putea lua o turnurã groaznicã. „Proprietara masinii tocmai parcase si cam la zece minute masina a luat foc. Ne-am speriat destul de tare. Dacã la prima explozie am fost surprinsi, la a doua ne-am speriat teribil, fiindcã Toyata era parcatã chiar lângã teava de gaz”, a spus unul din locatarii blocului în parcarea cãruia s-a produs acest teribil incident.