Neamţ: Gospodărie distrusă de flăcări. Mamă şi copil, atac de panică

Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri, 22 ianuarie, într-o gospodărie din Dumbrava Roşie. Flăcările au cuprins mai întîi o anexă şi, din cauza vîntului puternic, exista pericolul ca ele să se propage şi la locuinţă.

“În urma unui apel la 112, pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț intervin cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodarească în localitatea Dumbrava Roșie. Incendiul se manifestă la  acoperișul anexei, cu posibilitatea propagării la locuință. Anexa este lipită de locuință”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ în momentul declanşării misiunii.

Proprietara locuinţei şi fiul ei au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale. “Un copil, în vîrstă de aproximativ 13 ani și mama sa în vîrstă  46 de ani au suferit atac de panică. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, dar au refuzat transportul la spital”, au mai comunicat reprezentanţii ISU Neamţ…….http://monitorulneamt.ro/neamt-gospodarie-distrusa-de-flacari-mama-si-copil-atac-de-panica/