Militarii bârlădeni în sărbătoare!

ANIVERSARE… Sărbătoare mare în Garnizoana Bârlad. Secția 85 Mentenanță Echipamente Militare „Tutova” aniversează 10 ani de la înființare, eveniment care a avut loc la 1 iulie 2010. Manifestările dedicate acestei aniversări vor fi marcate vineri, 3 iulie, începând cu ora 11.30, la sediul Unității Militare 01358 Bârlad. Acestea constau în desfășurarea unei adunări festive, fără invitați din afara unității, în cadrul căreia se vor prezenta mesaje și alocuțiuni cu ocazia sărbătoririi Zilei Secției 85 Mentenantă Echipamente Militare „Tutova”, precum și înmânarea de diplome aniversare.

“Datorită contextului actual al epidemiei de COVID-19 și al măsurilor de prevenție, nu am putut invita la această activitate personalul care și-a desfășurat activitatea în cadrul secției, precum și reprezentanți din cadrul autorităților locale și a mass-mediei, așa cum ne-am fi dorit”, precizează Cpt. Alin Sava, purtător de cuvânt al Secției 85 Mentenanță Echipamente Militare „Tutova”.

Mentenanța în domeniul tehnicii militare este definită ca fiind activitatea care are ca obiect menținerea în stare operațională a unei flote, a unei armate. Noi le dorim la cât mai multe aniversări! La mulți ani!