Meciul Sporting Vaslui – Bucovina Rãdãuti, amânat! Sase cazuri de coronavirus la vasluieni

Liga 3

PROBLEME… Ghinion dupã ghinion pentru Sporting Juniorul Vaslui. Sase jucãtori ai clubului vasluian au fost depistati pozitiv cu Covid-19, iar partida programatã sâmbãtã, de la ora 17.00, cu Bucovina Rãdãuti, din prima etapã a Ligii 3 a fost amânatã.

Meciul dintre Sporting Juniorul Vaslui si Bucovina Rãdãuti a fost amânat si se va disputa pe 22 sau 23 septembrie. Sase jucãtori ai Vasluiului, dintre care trei portari, au fost testati pozitiv la Covid-19, Federatia Românã de Fotbal luând decizia de a amâna meciul. Doi dintre cei sase jucãtori infectati, declarati vindecati la finalul lunii iulie, s-au reinfectat cu coronavirus. Toti jucãtorii sunt asimptomatici si se aflã internati la Spitalul din Bârlad, urmând a intra în izolare la domiciliu dupã 48 de ore. Ceilalti fotbalisti au fost izolati si asteaptã decizia DSP Vaslui pentru a putea reveni la antrenamente. Oficialii clubului vasluian sperã ca la retestare toti cei sase sã aibã rezultate negative, pentru a putea evolua în etapa a II-a a Ligii 3, programatã pe 19 septembrie. În runda a doua, Vasluiul va juca, în deplasare, cu Somuz Fãlticeni.

Debut în Liga 3

Dupã victoria cu CSM Vaslui (5-0), din primul tur al Cupei României, Husana Husi întâlneste astãzi pe CS Dante Botosani, în prima etapã a Ligii 3. Antrenorul Florin Croitoru nu va avea la dispozitie tot lotul, cei cinci jucãtori infectati cu coronavirus aflându-se în izolare la domiciliu. Adversara Husiului de astãzi, Dante Botosani, a promovat în Liga 3 dupã ce a câstigat mini-grupa cu Sporting Juniorul Vaslui si Viitorul Curita. Partida se joacã fãrã spectatori, astãzi, la Husi, cu începere de la ora 17.00.