Meci dezechilibrat la Oltenesti

Dupã un start faorte bun de campionat, Multim Perieni se va deplasa duminicã pe terenul Podgoriei Oltenesti pentru a bifa o nouã victorie

Multim Perieni

„Tragem la play-off”

Echipa lui Florea Ionel a plecat ca din puscã în noua editie de campionat, având dupã primele trei etape jucate, maximum de puncte. În ultima rundã, Perieniul a bãtut acasã pe Vitis Suletea (scor 1-0), victorie ce creste optimismul în vestiarul formatiei. ” Sunt foarte multumit de evolutia bãietilor de pânã acum. Am fãcut o echipã puternicã.Dacã duminicã batem la Oltenesti, mai transfer doi jucãtori si tragem la play-off.” a declarat Florea Ionel. Presedintele clubului din Perieni are planuri mãrete privind si suprafata de joc, una nu foarte bunã, potrivit adversarilor din campionat. „Sunt constient cã nu avem cel mai bun teren, dar sunt alte echipe care stau si mai prost la acest capitol. Oricum vrem sã profitãm de faptul cã în urmãtoarele douã sãptãmâni jucãm în deplasare si sã ne îmbunãtãtim suprafata de joc.” a mai declarat oficialul echipei din Perieni.

Podgoria Oltenesti

Probleme financiare la formatia lui Liviu Maxim

Desi campionatul se aflã abia la început, problemele financiare încep sã-si facã simtitã prezenta în rândul echipelor din Seria Sud a campionatului judetean. Una dintre aceste formatii este si Podgoria Oltenesti. Bãietii lui Liviu Maxim nu au reusit sã scoatã nici un punct în primele trei etape, iar oficialul nu se uitã cu foarte mare încredere spre viitor.” Echipa suferã din cauza problemelor financiare. Urmeazã un nou meci acasã, cu Multim Perieni, o formatie foarte bunã, la care s-a investit mult. Ne asteaptã o confruntare dificilã, însã gândul meu este acum la plata arbitrajul, la aducerea unui echipaj medical la stadion. Sunt probleme mari, voi încerca sã vorbesc cu câtiva oameni mai potenti financiari din zonã, însã nu am foarte mari sperante.” a declarat Liviu maxim, oficialul echipei din Oltenesti.