Marius Arcãleanu: „pe 27 sepembrie, vom face istorie! O istorie bunã pentru judetul Vaslui!”

SE APROPIE SCHIMBAREA… Zilele lui Dumitru Buzatu la conducerea Consiliului Judetean sunt numãrate. Zilele în care vasluienii au stat în sãrãcie si în umilintã se apropie de sfârsit. Marius Arcãleanu, candidatul PNL la Consiliul Judetean, este convins cã 27 septembrie va fi o zi istoricã, o zi în care Vasluiul va scãpa de balaurul PSD. „A fost un weekend plin pentru mine, m-am întâlnit cu mii de oameni si este minunat cã, în toate comunele si orasele pe unde mergem, oamenii ne primesc cu sperantã. Este speranta cã, în sfârsit, în Vaslui, se va face treabã, se va face bine, pentru cã, da, si la Vaslui se poate. Iar speranta oamenilor devine pe zi ce trece certitudinea mea cã, da, vom cîstiga lupta pentru presedintia Consiliului Judetean Vaslui!„, a transmis Marius Arcãleanu.

În ultimele trei sãptãmâni, acesta a vizitat toate comunele judetului Vaslui, a stat de vorbã cu cetãtenii, precum si cu candidatii PNL la primãrii. Zilele trecute, la Bârlad, a vizitat împreunã cu vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor, Marcel Bolos, si cu primarul Dumitru Boros Fabrica de Rulmenti Bârlad, Unitatea Militarã din localitate, precum si Domeniile Averesti detinute de cãtre omul de afaceri Contantin Dulute. „La Fabrica de Rulmenti am identificat problemele cu care se confruntã societatea, iar împreunã cu ministrii prezenti am discutat depre posibilitatea accesãrii de fonduri europene pentru SC Rulmenti SA. Atât doamna vicepremier Raluca Turcan cât si ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos si-au exprimat sprijinul neconditionat pentru a revitaliza aceastã societate fanion a judetului. Sustinerea a venit si din partea primarului minicipiului Bârlad, care va sprijini în totalitate societatea bârlãdeanã. Domeniile Averesti sunt un exemplu de lucru bine fãcut în Vaslui. Activitatea fabricii si calitatea produselor au impresionat ministrii prezenti la Averesti care si-au arãtat sprijinul pentru a dezvolta productia viticolã în judetul Vaslui. În calitate de viitor presedinte al Consiliului Judesean Vaslui, voi sprijini neconditionat economia judetului. Voi fi un partener deschis si voi ajuta mediul antreprenorial prin proiecte concrete, prin facilitãti fiscale acordate investitorilor si prin încurajarea de noi investitii în judet”, a explicat Marius Arcãleanu.

Schimbarea în bine se va produce si la Husi: „PNL este singura alternativã serioasã la retrogradul PSD”

Liberalul are încredere cã schimbarea se poate face si la Husi, pentru cã si acolo oamenii s-au sãturat de PSD. „E vremea schimbãrii în bine si la Husi. Cine crede cã municipiul Husi a rãmas o feudã a PSD va avea mari suprize pe 27 septembrie. Am fost astãzi (n.r. ieri) în Husi, alãturi de Alexandru Nechifor, candidatul PNL la Primãrie, si am vorbit cu mii de oameni. Ce vã pot spune este cã oamenii vor schimbarea în bine si înteleg, pe zi ce trece cã, astãzi, schimbarea în bine pentru întreg judetul Vaslui este PNL. Pentru cã, la fel ca zeci de alti mii de vasluieni, husenii înteleg cã PNL este singura alternativã serioasã la retrogradul PSD. Înteleg, de asemenea, cã noi, cei din PNL, venim cu proiecte de dezvoltare, proiecte care privesc spre viitor si care vor schimba în bine comunitatea. Si mai înteleg ceva oamenii: cã suntem pregãtiti sã facem treabã bunã. Si vom face. Avem planuri mari pentru Husi care vor schimba în bine fata orasului, vor duce la dezvoltarea economicã puternicã a orasului si vor genera sute de locuri de muncã bine plãtite si venituri suplimentare mari la bugetul municipalitãtii, bani care pot fi folositi în dezvoltarea urbanã. Asa sã ne ajute Dumnezeu!”, a mai transmis Marius Arcãleanu.

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, COMANDAT DE PNL VASLUI ȘI REALIZAT DE SC VREMEA NOUĂ SRL. COD MANDATAR: 21200012.