Marcel, recordman-ul tentativelor de suicid, încã un esec! (FOTO)

SALVAT DE COPAC…Un bãrbat de 43 de ani, Marcel M., din comuna Pochidia, satul Sãlceni, este, fãrã îndoialã, un „recordman” în ceea ce priveste numãrul tentativelor de suicid. Marcel a mai încercat o datã sã îsi curme viata, metoda la care s-a gândit fiind una pe care nu a mai încercat-o pânã acum. Si de data aceasta a dat gres, un copac din râpã fiind cel care s-a „opus” mortii lui Marcel.

Concret, bãrbatul s-a aruncat de pe un pod din Sãlceni într-o râpã adâncã, de peste 10 metri. Planul nu i-a iesit nici de aceastã datã, cãci un copac din râpã i-a amortizat cãderea, Marcel fiind salvat si de aceastã datã. La fata locului a fost solicitatã ambulanta si politia. Cadrele medicale de pe ambulanta Bârlad l-au transportat din râpã la masinã, acordându-i primul ajutor. „Este lovit la un sold si la coloanã, dar este constient si stabil hemodinamic si respirator. L-am transportat la Spitalul Judetean Vaslui”., a precizat medicul de pe ambulantã, Daniel Ungureanu.

„Nici nu mai stim de câte ori a încercat Marcel sã se omoare! El este bolnav psihic, nu are familie si are aceastã obsesie. Ar trebui fãcut ceva pentru el, cã nu se stie ce-i mai trece prin minte. Dacã nu a putut sã se omoare el, poate face alte nenorociri!! „, spun oamenii din sat. Marcel M. a rãmas internat la Spitalul Judetean Vaslui, pentru investigatii.