Liviu Dragnea cere eliberarea. Fostul lider al PSD este apărat de avocatul lui Adrian Năstase

Liviu Dragnea, din nou în faţa judecătorilor! Fostul lider PSD reclamă că este deţinut ilegal şi cere eliberarea imediată, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti.

Liviu Dragnea a fost scos miercuri din penitenciarul Rahova şi dus la Tribunalul Bucureşti unde un judecător va analiza o contestaţie aestuia la executarea pedepsepi definitive din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC.

Pe lângă Flavia Teodosiu, Dragnea l-a angajat și pe fostul avocat al lui Adrian Năstase, Corneliu Popescu. Noul avocat a formulat o cerere de recuzare a judecătorului din acest dosar, argumentând faptul că judecătorul nu a formulat cerere de abținere. Avocații lui Dragnea solicită ca dosarul să fie judecat de un al magistrat. Popescu susține că cererea de reluare nu are aceeași articol procedural ca si cererea de abținere, astfel că trebuie sesizat un complet competent care să judece și cererea lor de recuzare………….https://www.romaniatv.net/liviu-dragnea-cere-eliberarea-fostul-lider-al-psd-este-aparat-de-avocatul-lui-adrian-nastase_506654.html