Liberalul Petru Cristinel Rusu: „asteptãm concluziile comisiei DSP Vaslui, care a inspectat starea spitalului din Negresti”

PROIECT… Vesti noi privind initiativa liberalilor de a redeschide Spitalul Orãsenesc din Negresti. Petru Cristinel Rusu, candidatul PNL la Primãria Negresti, a anuntat cã o echipã a Directiei de Sãnãtate Publicã Vaslui a inspectat starea unitãtii medicale, urmând ca în zilele urmãtoare sã trimitã Ministerului Sãnãtãtii un raport. Potrivit acestuia, în functie de concluziile raportului, se va decide urmãtoarea actiune. „În ultimii 8 ani, actuala administratie din Negresti, nu a luat nicio mãsurã de conservare a acestei clãdiri. Parterul si etajul I al clãdirii aratã jalnic, iar cei care trebuiau sã ia mãsuri pentru conservare, respectiv primarul si viceprimarul actual, au comis practic un atentat la sãnãtatea negrestenilor. Sunt poze fãcute la vizita DSP, decideti dumneavoastrã dacã e asa sau nu”, a scris pe Facebook Petru Cristinel Rusu, candidatul PNL la Primãria Negresti.

Acesta a promis negrestenilor cã nu va renunta la acest obiectiv pânã nu îl va vedea pus în practicã, chiar dacã unele persoane sunt neîncrezãtoare si îl acuzã de minciuni electorale. „Vestea bunã este cã nu vom renunta. Aceastã inspectie e doar începutul actiunilor viitoare de a reda în circuitul sanitar aceastã clãdire. Viitoarea administratie PNL va întocmi un proiect de reparare si dotare cu aparat medical al clãdirii, vom depune acest proiect pentru finantare la Ministerul Fondurilor Europene si vom reusi. Asteptãm concluziile care vor fi transmise de DSP Vaslui la Ministerul Sãnãtãtii si, cu sprijinul domnului Nelu Tãtaru, vom demara actiunea urmãtoare. Am vãzut, multi dintre dumneavoastrã sunteti neîncrezãtori, unii mã acuzati de minciuni electorale, de neseriozitate, nu aveti sperante de reusitã, dar atunci când am acceptat sã candidez pentru aceastã functie mi-am propus ca în sfârsit, sã facem dupã 8 ani, primul pas concret pentru redarea acestei clãdiri domeniului sanitar. Nu e simplu si nu se face nimic peste noapte, dar nu mai putem astepta. Dacã nu crezi în reusita unui proiect, atunci cu greu poti sã-l realizezi. Eu cred! Se poate!”, a mai transmis liberalul Petru Cristinel Rusu.

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, COMANDAT DE PNL VASLUI SI REALIZAT DE SC VREMEA NOUÃ SRL. COD MANDATAR: 21200012.