LIBER SUGETÃTOR

    MOTTO: Gresesc, deci persist!

    Pânã unde se poate umili marele profesor doctor D.V. Marin? N-aveti idee! Nici noi n-avem idei, dar am prins un zvon precum cã acesta zgaibãrã la usa de la Partidul Verzilor. Culmea e alta: cã nici mãcar acolo nu vrea nimeni sã-l primeascã! În aceste conditii perfide, singurul partid care îi mai rãmâne ar fi Partida Romilor. Problema e cã nu are origini sãnãtoase! Dar, chiar si asa n-ar fi exclus sã-l vedem acolo si sã-i ia locul lui Ilie Târu, spre ciuda lui Buzatu!

    Secretarul general al Organizatiei Judetene PSD Vaslui e pe picior de plecare. Din motive încã necunoscute, acesta e foarte revoltat vizavi de niste chestii din interiorul organizatiei. De aceea, acesta a amenintat cã-si ia jucãriile si pleacã. Nu stim încã ce pozitie are, fatã de aceastã manevrã neasteptatã, presedintele Buzatu, dar noi o putem intui: lasã, beibi, cã o sã-ti gãsim si tie un post!

    Dan Marian s-a cam sãturat de PDl, mai ales de când e în Opozitie. Acesta s-a regãsit în vechile iubiri liberale, asa cã îsi negociazã revenirea în partid cu aripa Tãriceanu. Bineînteles nu vrea sã revinã ca un simplu membru ci ca presedinte de organizatie. Dacã o mai face si pe asta, chiar ar fi tare!

    Adrian Solomon pe cand era mic