Liber sugetator

Ce face ISU Vaslui, atunci când nu are ce face? Pune sirena pe masinile de interventie si pleacã la PECO, sã alimenteze. Asta am auzit din gura unui reprezentant ISU, vineri seara, atunci când i-am spus cã o masinã de teren de la ISU, cu semnale luminoase si acustice în functie, trece în vitezã prin centru. „Da, da, se duce sã alimenteze, pentru cã a venit de pe teren”, ne-a spus bravul reprezentant. Sfatul furtunarilor de la pompieri a decretat: sã foloseascã metoda asta si când le este foame la prânz, poate asa prind mai repede locuri în fatã la meniul zilei!

Oglindã, oglinjoarã, cine e cel mai destept de la tarã? Adicã, din Vaslui? Asta se întreabã deputatii si senatorii de la pesedeu, care dau deja din coate pentru a prinde un loc la masa bogatilor. A se citi, locuri eligibile în viitorul Parlament! Cicã nu ar vrea nimeni sã plece, nici Relu-Paralelu, nici Irinel cel Mititel, nici teribila Gabi si nici Doina. De ce? Cicã mâncarea de la Parlament e ieftinã, iar salariile sunt babane. Acu’, om vedea care pleacã si care rãmâne. Dom’le, ce oameni rãi! Nu vor s-o lase si pe Ramona inteligenta de la muzeu sã candideze. Pãi, cu cât a contribuit ea la multumirea partidului…

Sedintã de tainã la crâsmã. Actori: bãietelul cu rucsac în spate (chiar avea rucsacul la el!) Mihaitã Useristu de la Bârlad si un dur executor din Vaslui. Printre cafele si limonade, s-a decis viitorul usereului din judet, pentru cã Mihãitã a plecat vioi din bar, iesind cu pieptul afarã în vântul din centru. În ceea ce-l priveste pe executor, se pare cã îl asteaptã un viitor politic strãlucit. La trecutu-ti mare, naspa viitor, cum ar spune poetul. Adicã, zero barat!

Armeanu, greu de ucis

Dupã ce Ionel Armeanu s-a pensionat de la Protectia Copilului, a mai rãmas prin Comisiile de acolo. Pentru a-i face loc a fost scoasã o doamnã care era reprezentanta ONG-urilor. Buzatu, întrebat fiind, v-a luat apãrarea. A spus cã sunteti cel mai competent si din acest motiv ati fost renumit în comisie.