Liber sugetator | PAMFLET

Vã mai amintiti de fosta firmã a primarului Ciupilan? De Geli, firma care a dat multe tepe partenerilor si la Finante? Ei, aceasta tocmai a fost lichidatã, iar activele sale au ajuns la familia Buzdugan, cei cu utilajele de bâlci. Oamenii au venit cu geanta de bani si au cumpãrat-o. Vor si ei sã ajungã primari si calcã pe urmele lui Ciupilan. Acum, dacã tot au ocupat curtea primarului, mâine o sã fie în tot orasul. O sã ajungã Husul un mare iarmaroc.

Dan Marian nu a plãtit încã banii lichidatorului pentru activele de la fosta sa firmã. Stiãi de ce? Nu i-a dat banca bani, dar nu pierde nimic dacã nu le achitã. Fiindcã bunii sãi prieteni de la banca pe care a tepuit-o, cei de la Finante sau de la Fondul de Garantare, nu i-au cerut la licitatie nicio garantie si nicio taxã de înscriere. Apoi sã tot mergi la licitatie asa. Cicã i-au mai si dat un termen de 60 de zile de gratie.

Mai stiti cât de greu s-a dat dus Pantiru de la sefia IPJ-ului? Ei, omul desi era demis pe hârtie, decizia de înlocuire întârzia sã aparã. Era cineva care tinea dosarul în sertar la minister si în speranta cã vine campania si nimeni nu mai are timp, se încerca tinerea acestuia pe post. S-a aflat si încrengãtura. Despescu, secretarul de stat de la Interne, are un bun prieten la Vaslui, pe celebrul Pongo, groparul lui FC Vaslui. Au fost colegi de academie si relatiile si le-au pãstrat. Tot el l-a lucrat si pe Corozel, punându-i strâmbe la fostul 215. Sã-l fereascã Dumnezeu sã ajungã acesta pânã la urmã sef. Cu sigurantã dosarele pe care Pongo le are prin sertare la Politie vor iesi la luminã.

Mincinosu a devenit producãtor de film. Gibilan, primul mini-serial!

A mai apãrut un nou personaj la Mincinosu’, Gibilan. În scurt timp acesta va avea rubrica lui permanentã, adicã un serial de umor în toatã regula. Deja sunt gata vreo cinci episoade, care o sã ruleze pânã la sfârsitul acestei campanii. Vreti sã stiti despre cine sunt? V-am spune, da’ ne ia grasul ãla din salar cã dezvãluim secretul. Ce vã putem spune e cã sunt dementiale si cã sunt despre cei mai dragi politicieni pe care îi avem în judet.