Liber la abonamente în PARCĂRILE CU PLATĂ din Galaţi. Cât costă şi care sunt condiţiile

La o lună după ce a fost aprobat în Consiliul Local, proiectul abonamentelor în parcările cu plată devine funcţional. Gospodărire Urbană, care administrează parcările cu plată din municipiu, a anunţat că gălăţenii care deţin autovehicule pot merge la sediul societăţii din strada Traian, pentru a achiziţiona abonamente de parcare pentru persoane fizice. „Conform HCL 178/28.05.2015, societatea Gospodărire Urbană eliberează abonamente contra cost pentru persoane fizice şi juridice care doresc acest lucru, cu acordarea de reduceri (discount 5 la sută pentru perioada semestriala sau 10 la sută pentru cea anuala)”, arată informarea societăţii.

Abonamentul lunar pe autovehicul pentru persoane fizice este de 95 de lei pe lună, cel semestrial (şase luni) este de 540 de lei, iar cel anual costă 1.025 de lei. Persoanele juridice îşi pot face abonamente pe o lună contra sumei de 139 de lei, pe şase luni, contra sumei de 790 de lei, sau pe un an de zile, contra unei sume de 1.500 de lei. Pensionarii peste 65 ani, veteranii de război, revoluţionarii atestaţi în condiţiile legii şi studenţii care urmează cursurile unei instituţii de învăţământ superior la zi, beneficiază de o reducere de 50 la sută din valoarea abonamentului pentru persoane fizice.

Potrivit purtătorul de cuvânt al societăţii, Daniela Stroia, gălăţenii trebuie să fie atenţi şi să nu confunde acest tip de abonamente, din parcările publice cu plată, cu cele de reşedinţă, pentru că, momentan, locurile de parcare aferente imobilelor nu pot fi închiriate.

sursa: http://www.viata-libera.ro/prima-pagina/68429-liber-la-abonamente-in-parcarile-cu-plata-din-galati-cat-costa-si-care-sunt-conditiile