Kate Middleton și prințul William l-au iertat pe Harry, dar nu și pe Meghan Markle. Imaginea care spune totul

Prințul Harry împlinete 36 de ani marți, 15 septembrie, iar membrii familiei regale s-au grăbit să-i transmită cele mai călduroase urări pe rețelele sociale. Kate Middleton și prințul William, prințul Charles și regina Elisabeta, cu toții au ales imagini cu Harry râzând din toată inima și au avut grijă ca Meghan Markle să nu apară în niciuna dintre ele. Să fie acesta un mesaj că familia regală l-a iertat pe prințul rebel, dar nu poate face același lucru cu soția acestuia?

La o lună după apariția controversatei biografii a ducelui și ducesei de Sussex, în care se vorbește mult despre relațiile încordate dintre William și Harry, familia regală profită de ziua de naștere a prințului pentru a transmite un mesaj nostalgic.

Kate Middleton și prințul William au ales pentru mesajul lor de pe Instagram o imagine de la un eveniment la care ducii de Cambridge au participat împreună cu prințul Harry, în 2017. ”Astăzi îi urăm la mulți ani fericiți prințului Harry”, au scris Kate și William în dreptul fotografiei în care Harry îi depășește pe cei doi, râzând, în ultimele secunde ale unei curse caritabile.   …https://www.click.ro/news/lume/kate-middleton-si-printul-william-l-au-iertat-pe-harry-dar-nu-si-pe-meghan-markle-imaginea