Iohannis, huiduit şi aplaudat la Iaşi când a vorbit de alegeri anticipate şi despre Autostrada Unirii peste Carpaţi

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit, şi apoi aplaudat în timpul discursului rostit vineri, la Iaşi, cu ocazia aniversării a 161 de ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească. Incidentele au apărut în momentul în care șeful statului a vorbit despre faptul că alegerile anticipate sunt necesare pentru opri PSD şi despre necesitatea contruirii unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania.

Primele huiduieli s-au auzit chiar în momentul în care preşedintele Klaus Iohannis a salutat oamenii strânşi în Piaţa Unirii din Iaşi. În acelaşi timp, susţinătorii lui îl aplaudau. Şeful statului şi-a continuat totuşi discursul.

La un moment dat unii participanţi au început să scandeze „Vrem autostradă”.

Atunci când Iohannis a amintit, în discursul său, că PSD blochează în Parlament reformele şi că este nevoie de anticipate, s-au auzit huiduieli puternice.

„Românii au arătat fără echivoc că vor o țară modernă, europeană, în care instituțiile să rezolve problemele rapid și eficient, cu funcționari integri și profesioniști, infrastructură sigură, școli sigure și bune. E nevoie de alegeri anticipate pentru a stopa PSD. Cei care urmăresc alte scopuri, care nu se vor mobiliza pentru susținerea unor reforme oneste, vor fi excluși automat de către cetățeni prin vot”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul discursului susţinut vineri la Iaşi……..https://www.romaniatv.net/iohannis-huiduit-si-aplaudat-la-iasi-cand-a-vorbit-de-alegeri-anticipate-pentru-a-stopa-psd-si-despre-autostrada-unirii-peste-carpati_506118.html