Ioana Ilincescu, „raza de soare” a strălucit pe scena X Factor. Are multe în comun cu Ștefan Bănică

Ioana Ilincescu vrea să devină IT-ist, dar pasiunea pentru muzică e uriașă.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ioana, la vârsta de 17 ani, mărturisește că pasiunea ei pentru muzică a apărut încă de când era la grădiniță, când a cântat într-un cor de copii. Pentru un plus de noroc, Ioana a purtat cu ea trifoi cu 4 foi.

Chiar dacă marea ei pasiunea e muzica, Ioana a spus că își dorește să devină programator IT. Ioana e îndrăgostită și de teatru, luând lecții de la Delia Nartea. Concurenta X Factor e colegă cu fiul lui Ștefan Bănică, Radu.Cu un machiaj extraordinar și o ținută demnă de o divă, Ioana a debutat pe scena X Factor cu piesa Into The Unknown. Publicul a copleșit-o cu aplauze, iar jurații X Factor au rămas cu gura căscată.

“Măi fată, tu ești sigură că vrei să te faci IT-istă?”, a întrebat-o Ștefan după ce a fost impresionat de vocea ei.

“Am avut senzația că sunt la cinema 3D, a mai adăugat Ștefan.

“Vocea ta este o voce de musical pentru că poți să și joci”, a spus Loredana.

“Se vede că actoria te ajută pe scenă”, a declarat Florin Ristei, căruia i-ar plăcea să o vadă într-un grup cu un băiat, cântând împreună musical-uri.

Concurenta X Factor a primit 3 x DA de la jurați. …https://a1.ro/xfactor/stiri/ioana-ilincescu-raza-de-soare-a-stralucit-pe-scena-x-factor-are-multe-in-comun-cu-stefan-banica-id1034143.html?utm_source=Notificari&utm_campaign=XtremePush&utm_medium=Browser&utm_term=articol&utm_content=1034143